1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod black ops 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Golonek18, Grudzień 3, 2012.

  1. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Witam. Wie ktoś może jak odblokować czwartą mapkę do zombie tzn zajezdnia autobusowa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Jest takie coś w ogóle ? Chodzi o to miejsce co zaczynamy na tranzit ? Powinieneś mieć wszystko odblokowane od razu.
     
  4. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Chodzi o to że do wyboru mam tylko 3 mapy: bus stop, miasto i farma a ta czwarta mapa jest zablokowana.
     
  5. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy mam pytanie. Gram cod black ops 2 multi przez system linka. Ale poziom lvl postaci stoi cały czas na 1. Czy to normalne?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na tranzit masz wszystko odblokowane na starcie :)
     
  7. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze toroche jasniej kolego napiszesz o co chodzi bo nie kapuje:)
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Chodziło mi o mapy na tranzit (tryb zombie) :) co do odblokowywania lvl na XBL normalnie idą w górę, nie gram przez system link tylko na XBL.
     
  9. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze dlatego lvl stoi w miejscu ze gram tylko przez system link.
     
  10. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze ktoś bedzie wiedział dlaczego w system linku lvl stoi w miejscu i czy da sie cos z tym zrobić ?
     
  11. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Cod black ops 2

    Tak, dlatego.

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. Mietuszkin

    Mietuszkin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Widzów
    Witam. Mam mały problem odnośnie Cod BO 2. przepuszczam obraz przez abgx i wszystko jest ok, więc nagrywam i wszystko idzie ok nagrywa się w 100 procentach ale gdy odpalam gierke to czasem mogę grać a czasem p prostu się zacina i wyskakuje błąd żeby przeczyścić płytke a płyta nie posiada ani jednej rysy!
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usuń pamięc podręczną w opcjach dysku
     
  15. Mietuszkin

    Mietuszkin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Widzów
    usunąłem i dalej to samo.
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nagraj na verbatimie, albo laser już słaby
     
  17. Mietuszkin

    Mietuszkin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Widzów
    ostatnio sciagnąłem gry ghost recon future soldier, cod:bo2, Dance central 3 i fife 13 wszystkie wypaliłem po 2 razy i tylko GRFS działa mi. Przy reszcie włącza mi się błąd żeby oczyścic płyte.
    Wszystkie przepuściłem przez abgx i wszystko było ok.
    Laser w nagrywarce czy xboxie?
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Cod black ops 2

    jak zmienić kolor celownika? bo widziałem że jakist typ miał niebieski i fajnie to wygladało :D

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  19. ogames

    ogames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska, Suwałki
    W BO2, masz opcję zmiany celownika np. w Reflexie. Każdy typ celownika ma przypisany kolor. Np. początkowa kropka jest czerwona, a dalej masz zielony krzyżyk. Niebieskie kółko jest chyba trzecia. Celowniki odblokowujesz zabijąjąc, celując przez niego. Jak chcesz zmienić celownik, to wchodzisz w klasy>>>własna klasa>>>jak masz dodatki do broni to na dodatku (np.Reflex Sight) wciskasz "Y" i tam masz odblokowane typy celowników.

    Sory, że tak się rozpisałem...
     
    1 osoba to lubi.
  20. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Hej,

    mam pytanie dotyczące osiągania lvl w trybie online (przez xbox online)
    otóż osiągnąłem już 55 lvl. z tego co zauważyłem, powinien mi następnie wskoczyć prestiż 1 i 1lvl.... jednak od kilku dni level stoi na 55, pasek z punktami do następnego lvl'u jest pełny...

    trzeba coś odblokować, żeby lvl szedł dalej ?

    dzięki za info,
    Adam
     
  21. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Musisz sam przejsc na prestige.
    Barracks/koszary -> prestige mode

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum