1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Black Ops AP 2,5 patch

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Robinq, Styczeń 21, 2011.

  1. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Udało mi się znaleźć patcha do Black Opsa, ale rejestracja na podanym forum jest zamknięta. Czy ktoś z aktywnym kontem mógłby pobrać i udostępnić patcha?

    Call Of Duty Black OPS AP25 PATCH-ap25
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marconnetti

    marconnetti Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. sp0x

    sp0x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kod:
    BLACK OPS - [url=http://bit.ly/epsagL]Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: blackops_ap25.rar[/url]
    XEX CRC = D1F515F8
    XEX Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159
    SS CRC = B0A3DC84 (RawSS = 7BF41B60)
    SS Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159
    DMI CRC = 7D89D4CE
    DMI Media ID: CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159
    Wszystkie patche dodane są Do Abgx'a .
     
  5. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z która wersja gry wspolpracuje ten patch?
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    czyli ma sie rozumiec ze gre trzeba nagrac od nowa ?

    bo z tego co wiem to na nagrana plyte juz nie da sie ani spatchowac itd itp
     
  7. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Tak trzeba znów nagrać ,chyba verbatima nie żałujecie za gre która normalnie trochę kosztuje
     
  8. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    a to dziala tylko na przerobce lt+?
     
  9. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a jakie bugi likwiduje patch? moze myle pojecia to zapytam inaczej czym sierozni od wczesniejszej wersji gry?
     
  11. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Zadne

    Tym ze ma zabezpieczenie AP2.5
    a tamta go nie miala
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po nowej aktualizacji z znowu nie działa kilka gier..........min innymi właśnie black ops
     
  13. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Przestał mi działać Black Ops po aktualce Dash'a więc stwierdziłem, że ściągnę sobie polską wersje, tyle że okazało się obraz tej wersji nie jest zweryfikowany przez ABGX'a i nie ma serktora AP25, więc nie wiem czy nagrywać czy nie bo może się okazać że też będę oglądał czarny ekran i po verbatimku :( wersja to SZOPASQUAD, i bodajrze spatchowana na Wave3 a originalnie CoD:BO ma Wave6, co teraz z tym zrobić??
     
  14. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Wgrać polskie pliki językowe do angielskiej wersji, tak jak zrobiono z Asasynem Brotherhood. Jeśli grasz na Live, to masz duże ryzyko bana, bo gra została zmodyfikowana.
     
  15. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Właśnie Assasin's Creed Brotherhood po polsku też mi nie chodzi (czarny ekran). Więc może nagram poprostu Cod:BO w wersji FW taka jaka miałem po angielsku, bo ona przechodzi wszystkie testy ABGX'em. Dużo gram na LIVE więc nie będę ryzykował poza tym polski język np w BF:BC2 jakoś mnie odstrszał :p
    Ale gdyby do polskiej wersji CoD:BO wrzucić pliki SS i DMI i PFI z wersji angielskiej FW która jest zweryfikowana przez ABGX'a? Dało by to coś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum