1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod black ops boty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Macio8, Maj 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałem dodać boty do COD BO, a więc jak mam to zrobić bez podłączania się do xbox live krok po kroku, próbowałem tutorialu z forum lecz coś nie działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaka wersja gry pl czy eng
     
  4. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    Spróbuj włączyć tryb na podzielonym ekranie i tam sobie boty ustawić.
     
  5. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam wersje eng
    multiplayer
    local
    split screen
    edit games options - tu dajesz enemies -boty do 9 mozna ustawic
     
  6. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ENG wersja a u mnie nie ma czegoś takiego jak napisał darnx33
     
  7. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak w chodzisz w multiplayer masz na gorze xbox live i nizej jest local
     
  8. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wiem, ale nie ma u mnie edit games options i jak wgrać patch zeby to było ?
     
  9. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    patcha nie ma jeżeli coś jest jakiś dodatek poprawka to sama konsola pobiera a to edit mam jak już wejdę w split screen wtedy mam duzo opcji po lewej stronie
     
  10. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde ja mam przerobioną konsolkę na forum jest jakiś poradnik jak wgrać tą poprawke ale robiłem według tego i nie działa
     
  11. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    więcej Ci nie pomogę bo nie mam pojęcia co jeszcze zrobić
    Pozdrawiam
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zrob tak jak tutaj:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  13. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz wszystko ok po prostu wgrałem pliki w 2 foldery i dlatego nie wyszukiwało, teraz moge sobie pykać z botkami :D
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie zamykam.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. mimeks
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    359
  2. Radion#
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1108
  3. LinePL
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    974
  4. MrDynamite12
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1355
  5. Smok'e
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1083
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum