1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod black ops classic maps

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kkey, Czerwiec 16, 2011.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam czy można jakoś wgrać klasyczne mapy zombi z COD WAW (pentagon itp...) do COD BLACK OPS, nie używając XBOX LIVE ? i bez JTAG ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  4. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej a wiesz jak zmienic wersje gry na angielska??
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Zmień język w konsoli na angielski i wtedy powinno być ale zależy to też od tego jaką wersje gry masz tzw jaką wersje językową gry posiadasz...

    Odpowie ktoś na moje pytanie ?
     
  6. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Jeśli nikt nie odpisuje to znaczy, że nikt nie wie, chyba logiczne co? Jedyne co widziałem to jakieś filmiki na youtube, ludzie pisali, że działa, ale kto ich tam wie.

    Poza tym pentagon to mapa z black ops, a nie z world at war.
     
  7. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wersje jezykowa gry mam polska
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    To po co ci wersja ang ? :D
    Ja myślałem że masz jakąś Chińską ustawioną i dla tego chcesz zmienić :D
     
  9. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chce dac angielska wersje zeby mi classics map chodzilo bo pisze ze mam z innego regionu
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    To spróbuj tak jak ci mówiłem przedtem
     
  11. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeżeli masz kod to z tego co słyszałęm( a nie wiem czy to prawda) to jest blokada na mapki. Jednym ze sposobów do niedawna był "Non Jtag" niestety ten już nie działą.

    BTW te mapki są nudnawe, jest inny gameplay niż w 5 ze względu m.in. na bronie z Black Ops'a.
     
  12. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepnę się pod ten temat. Mam jedno konto Gold i gram na nim z kumplem na XBL w Black Opsa. Kumpel dołącza do mnie jako gość i gramy razem na podzielonym ekranie. I tu w związku z tym mam pytanie - jak zrobić aby być w przeciwnych drużynach ??? Do tej pory zawsze jesteśmy w tej samej drużynie i mamy nazwy graczy podświetlone na niebiesko - jak zagrać przeciw sobie ale z innymi graczami ??? Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś się orientuje w temacie - dodam iż raz udało się to jakoś wykonać i graliśmy przeciwko sobie w przeciwnych drużynach i nasze nazwy były wówczas podświetlone na pomarańczowo.
     
  13. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    taki jest juz system w codach, że jeżeli szukasz gry ze znajomym to jesteście w jednej drużynie i nic na to nie zrobisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum