1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod Black ops czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Macio8, Maj 3, 2011.

  1. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, grałem sobie normalnie w BO, potem przyszedł kolega z grą Snooker czy jakoś tak no i wywaliło aktualizacje no to zrobiłem. Teraz przy włączaniu BO jest czarny ekran czytałem w innych tematach i podobno tez MW2 ma nie działać, lecz u mnie działa. Czy da się to jakoś naprawić bez przepuszczania obrazu przez abx i nagrywania na nowo ?

    Jeśli się nie da bez nagrywania na nowo to proszę o jakiś tutorial, jak to zrobić krok po kroku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie da rady, nagraj ponownie spatchowany obraz
     
  4. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jescze jedno, czy aby grać z botami offline trzeba mieć jakąś specjalną wersje BO ? Jak uruchomić tą rozgrywkę przeciwko botom ?


    Ps.
    Jak krok po kroku spachować ten obraz, wystarczy go wrzucić do abx czy coś takiego ?
     
  5. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Private Match moze ?
     
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrób obraz imgburnem z plyty ktora masz nagrana juz. potem ustaw ABGX tak jak jest tutaj http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    Abgx dogra ci ap 2.5 i nagrac i bedzie chulac elegancko oczywiscie jesli masz lt +

    Pomoglem, podziekuj PEACE
     
Wczytywanie...

Poleć forum