1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD: Black Ops - czy mogę grać w tą wersję na Live?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez k4cz0r, Czerwiec 24, 2012.

  1. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Czy mogę grać w wersję Call of Duty: Black Ops od SRT [polska] na Live? Xbox Fat z LT 3.0, .iso ma SSv2 i dograne topology data przez ABGX.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    daj screena z abgxa kolego bo z wiadomości nic nie wnioskuje
     
  5. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
  6. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Tak możesz grać przez Live'a:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum