1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD: Black Ops, ixtreme 1.51, dash 2.0.8955.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Dawid959, Październik 15, 2011.

  1. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam chciałbym zagrać w cod black ops na konsoli z ixtreme 1.51 i dashem 2.0.8955.0

    Jaką wersję powinienem pobrac i jak przerobic?

    Mam bana tak, wiec nie zalezy mi na graniu live.

    Druga sprawa to chciałbym sobie zaktualizować dasza bo mam bardzo starego, ale do jakiej wersji tak, żeby mi nie usunęło przeróbki i żeby działały mi stare, które mam i właśnie black ops i cod mw3 jak wyjdzie ;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    O Modern Warfare 3 zapomnij, bo i tak Ci nie pójdzie. Gra będzie XGD3 więc po pierwsze musisz mieć nowego dasha ten który jest teraz, po drugie musisz miec LT 2.0 a więc czeka Cie flashowanie konsoli. Z iXtreme 1.51 daj sobie już spokój, bo to zabytek na którym żadna nowa już gra nie chodzi.
     
  4. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Sfleszuje jak będę miał kasę, ale z rok nie grałem i nie interesowałem się nowymi zabezpieczeniami na xboxie i nie ogarniam teraz tego i nie wiem czy nie lepiej jeszcze troszke poczekac moze nowszy soft wyjdzie.

    Wiem, ze cod waw nagral sie bez zmian wave, ale mw2 zmienial juz wave. myslisz ze jak zmienie wave black ops to gra zadziała?
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Black Ops jest w XGD2 więc będzie działał. Ja już nie pamiętam dokładnie czy przy 1.51 chodzi z active iso czy po zmienia wave (dobry rok już się nie bawiłem w to) ale na 100% gra będzie działała. Pamiętaj tylko, aby mięć odpowiednie patche AP 2.5 wgrane przez abgx i w miarę nowego dash (nie musi być ten ostatni czy przedostatni) Nie mniej jednak jeśli będziesz chciał pograć w coś z nowości (gry z okresu wakacyjnego i wszystkie następne, w tym MW3) musisz mieć nowy flash + nowy dash.
     
  6. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    To jeszcze jedno szybkie pytanie:
    Na forum jest temat dotyczący przerabiania gier z wave4/3 na 2, żeby działały na starszych fleszach.
    Myślałem, że miałem gry właśnie tylko z 4 3 i przerabiane, a dzisiaj jak poszukałem to przerobiłem też z wave 6, więc teraz pytanie brzmi:
    Czy wszystkie wave mogę przerobić na 2 czy któryś tam co mi zadziała na 1.51?
     
Wczytywanie...

Poleć forum