1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD: BLACK OPS - JAKI WAVE ??? i JAKI DASH ???

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez =ESTE=, Listopad 7, 2010.

  1. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Siema. Czy Nowy COD: BLACK OPS działa na Dashu 2.0.9199.0 ? Oryginalny Wave to Ponoć 7th Wave. Czy muszę robić aktualizację Do tego nowego Dasha żeby w to Pograć? Czy nowy COD należy do gier które podobno Sprawdzają Firmware Napędu i oflagowują konsole tak jak Fable 3? Wiem że można Patchować Gry do Starszych Wave'ów, ale chodzi mi o to czy ta gra będzie działać na starym Dashu z oryginalnym Wave.


    Z Góry Dzięki za pomoc ;-)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Ja spatchowałem na wave 3 i wszystko śmiga, aha gram na becie nowego dasha ;]
     
  4. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Pytam Się O wersję Dasha 2.0.9199.0
     
  5. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak moze nie dzialac, martw sie o nowego dasha a nie starego.
     
  6. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Normalnie może nie działać. Gry z 8th i 9th Wave nie działaja na dashu 2.0.9199.0. Nie mam pewności co do Wave 7th, dlatego pytam. Nie chcę nowej aktualizacji dopóki nie wyjdzie nowe LT, a w black ops już bym pograł. Jeżeli ktoś ma Dasha 2.0.9199.0 i działa mu Black Ops bez patchowania np. do Wave 6th to będe wdzięczny za potwierdzenie tej Informacji.
     
  7. sfaction

    sfaction Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    na dashu 2.0.8955.0 działa bez problemów po patchowaniu na wave 3 (ix 1.6)
     
  8. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Dlatego pytam czy działa bez patchowania na inny Wave. Oryginalny Wave to 7th i chcę tylko wiedzieć czy z tym Wave Działa na Dashu 2.0.9199.0. Proszę nie piszcie czy działa na innych Dashboardach. Chodzi mi o ten jeden konkretny Dash I Ten Jeden Konkretny Wave. Dzięki.
     
  9. Bart!

    Bart! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    a jaka to jest różnica, czy spaczujesz czy nie?
     
  10. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Różnica jest taka że niektóre gry działają gorzej na nieoryginalnych Wavach. Było o tym kiedyś na forum i sam już miałem też taki problem. Czy może ktoś łaskawie odpowiedzieć na moje Pytania i Zakończyć ten Temat. To już 9 postów i odpowiedzi dalej nie ma. Konkretnie czy COD: Black Ops Działa na Dashu 2.0.9199.0 bez Patchowania, Czy Nie? To chyba nie jest trudne pytanie? Co? Chyba że wszyscy zrobili już Update do nowego Dasha i nikt poza mną nie czeka na LT+.

    Ps. Sami sprawdźcie pierwszy post z tego tematu. Obstawiam że chodzi właśnie o Patchowanie.
    http://xboxforum.pl/iso-f10/fifa-11-pal-xbox360-local-i-nba-2k11-xbox360-marvel-problem-67901.html
     
  11. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Tak, nowy COD nie wymaga aktualizacji dasha, działa na 9199. Jak masz LT nie potrzebujesz patcha.
     
  12. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja mam wersję z wave 6, zrobiłem aktualizację dasha i wczoraj grałem na live więc wszystko jak na razie działa tylko przy włanczaniu gry była aktualizacja a co w niej to nie wiem.
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    No, ale jak zaktualizowalem do nowego dasha i z normlana wersja wave w ktorej jest COD:BO, odpale?
     
  14. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Odpalisz, jednak z chwilą odpalenia gry status flagi się zmieni... Twoja konsola zostanie oflagowana i przy najbliższej ku temu okazji zbanowana.
     
  15. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    no tak, ale jak bede odlaczony od xbl to mnie nie zbanuja. chodzi mi o to czy ogólnie bede mogł zagrać i nie wyjdzie "nierozpoznano plyty" jak w Fable III.
     
  16. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Facepalm....

    Call of Duty Black Ops nie posiada nowych zabezpieczeń AP 2.5 więc nie oflaguje konsoli z nowym dashem... Więc nie wyskoczy również błąd jak w przypadku Fable 3 :)
     
  17. booster4

    booster4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam pytanie co do Black ops. Jak powienienem przygotowac obraz by moc po premierze grac na xbl?
     
  18. bandyta

    bandyta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie po przeczytaniu tego topicka mam lekki mętlik w glowie jedni tak drudzy tak. mam 1.6 czyli wave 3 i najnowszego dasha, odpale gre ? bo nagrałem wczoraj 2 różne wersje gry i lipa nie rozpoznano płyty. Wiec jak to jest?
     
  19. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
  20. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jak mam najnowszego dash'a i przerobie na wave2 to mi nie poleci? Nie chce verbatimki marnować.

    PS: Konsola offline, wiec nie zależy mi na LIVE. A konsola i tak już oflagowana po Fable III.
     
  21. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    ABGX zweryfikowane RF 2010-11-08 D1F515F8 0AEB2159 41560855 (AV-2133) 6th czyli 6wave - to o czym debatujemy zadziała - jak i inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum