1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD: Black Ops --> lagi czy wina konsoli?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez crash5, Marzec 26, 2011.

  1. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurczę no gram sobie w CODA mam 3 lub 4 kreski poziomu połączenia , czyli mniemam , że bardzo dobrze lub dobrze a i tak zawsze coś zalaguje , strzelam do typa to przycinka i już nie celuje w niego. Nie wiem właśnie , czy to wina konsoli czy neta te ŚCINKI , bo OFFLINE w CODA jak chwile grałem , żadnej ścinki to samo w FIFA 11 ,też OFFLINE. Płytka z Codem --> LUSTRO , przychodzi mi jedno na myśl , a mianowicie , że serwery CODA są trochę obciążone lub nie tak dobre. Czy wam też się to zdarza? Dodam raz jeszczę , że to mam 3 lub 4 kreski połączenia. I nie chodzi mi o teleporty i ten znaczek taki z gniazdkiem i kabelkiem , bo to się zdarza , ale żadziutko. Tylko typowa przycinka , chwilowe zatrzymanie , czy też opóźnienie. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry THX :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Na 99% problem z NATem ew. znowu cos robia.Pamietam jakis czas temu mialem to samo, wszyscy mieli takie lagi i sciny
     
  4. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak zmienić NAT? , Czy to w konsoli można czy na Routerze , trzeba?

    Sorry za pytanie takie , ale bez beki nie wiem. ;/
     
  5. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Nie zmienic tylko otworzyc, a dokladniej odblokowac porty dla xboxa w routerze
     
  6. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sory , że pytam w tym temacie , a wiesz może czy pad od XBOXA 360 , nadaję się do bijatyk? Tekken 6 lub nowy Mortal? Bo boję się o słabo wykonany krzyżak.
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    50/50 zalezy.Mi nie pasowal i nie moglem grac w tekkena
     
  8. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy wam , zdarzają się w COD: BO podobne przycinki , lagi lekkie? Kurcze czy to wina ACTIVISION i ich serwerów? Bo FIFKA 11 idzie jak masełko.
     
  9. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gram od premiery i jeszcze ani raz nie mialem problemow. Na 100% ktos cos sciaga z kim dzielisz neta lub Nat lub cienki internet.
     
Wczytywanie...

Poleć forum