1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD: Black Ops LT+1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SiemankoOo, Czerwiec 27, 2011.

  1. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem "świerzy" jeśli chodzi o nagrywanie gier na X360, więc mam pytanie ściagnełem CoD: Black Ops i nagrałem niestety nie działo, więc wszedłem, na forum z tego co czytałem trzeba spachować obraz gry programem abgx. szukałem na forum jakieś instrukcji krok po kroku ale nie znalazłem. Znalazłem natomiast ustawienia do abgx ImageShack Album - 3 images czy są to dobre ustawienia do mojej przeróbki ? mam LT+1.9 napęd Lite-on v3 i mam zamiar nagrać COD: Black Ops, czy jak przepuszczę plik .iso przez ten program z tymi ustawieniami co podałem link gra będzie działać ? i skąd mam wiedzieć czy dobrze ją spachowałem. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dobre dobre
    Jak już przelecisz gre abgxem to możesz wrzucić screena tutaj
     
  4. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robisz screeny aparatem o.0 ?
     
  6. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie kalkulatorem, nie zaśmiecaj
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pisało że to Polska jedynie był napis Complex

    Edit:

    mam takie same id jak na tej stronie :

    CFD2E6184386829EC2E59087-0AEB2159 Call of Duty: Black Ops RF English
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz jakąś starą kopie. Nie wiem czy nie miała nuka czy coś. Żadne dane nie pokrywają się z tymi w bazie abgx
    Ściągnij z innego źródła
     
  10. JasiuVIP

    JasiuVIP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    SiemankoOo musisz dwa razy przepuścić grę przez ABGX i powinno być ok (jak już zrobisz to co napisałem wrzuć zrzut ekranu)
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nic sie nie dam z tym zrobic ?
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakiś dziwny MEDIA ID
    Nie ma go w bazie abgxa
    Ściągnij gre z innego źródła
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    brak patcha ap2.5 nie ruszy
     
  16. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    przepusc przez abgx 360 1.5.0 wkleja normalnie niewiem jak zpolska wersja ale angielska pujdzie mozna nawet zrobic ze starej plytki obraz i przepuscic jesli sciagasz gdzies gre to zawsze pisze gdzies jaka wersja jak jeszcze szukasz to albo ********.org albo exsite.pl
     
  17. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  19. SiemankoOo

    SiemankoOo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum