1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Black Ops nowe mapy zombie pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Robert123456, Grudzień 29, 2010.

  1. Robert123456

    Robert123456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Czy istnieje jakiś sposób ,aby nowe mapy z zombie (te z cod waw) działały bez ciągłego podłączania się do live ?Użyłem specjalnego profilu na live i mapy wszystkie działały ,jednak gdy odłączyłem konsole od internetu mapy przestały działać .Co można zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja mam pytanie do Ciebie :) Jak odblokowac te mapy zombie z WaW? Bo widzę że są, a ja mam tylko te 3 podstawowe z Black Ops
     
  4. Robert123456

    Robert123456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trzeba ściągnąć DLC Hardened Edition :
    XBOX360 ISO
     
  5. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale cyrki nie wyczytalem tego nigdzie, ciekawe czy to dziala, zaraz sprawdze.
     
  6. sulej

    sulej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Widze ze oparte jest to na metodzie "hacked profile" więc będzie działać.
    Ale potrzebne jest ciągłe podłączenie do XBL
     
  8. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Czyli jak ma się bana nie da rady nic zrobić ?
     
  9. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trzeba ściągnąć DLC Hardened Edition :
    XBOX360 ISO
    musze sie zalogować zeby sciagnac te mapy?
     
  10. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robert123456 ty masz polska wersje gry??
     
  11. Robert123456

    Robert123456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak widać trzeba mieć angielską, tak samo jak do DLC "first strike" :)
     
  13. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie polecałbym hackowania profila w MW2 kumpel bawił się bo można zmieniać nikcki dodawać kolorki i takie tam. Ostanio wyzerowali mu licznig punktó G a w profilu ma napisane oszust. heheh napisali mu wiadomość że jeszcze raz to BAN. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum