1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black OPS Offline pytania?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jagodziarz, Styczeń 8, 2012.

  1. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam pytanie odnosnie rozgrywki w Call of Duty Black OPS (split screen, offline)

    1. Czy da rade dobic jakos lvl , zeby odblokowac bronie(Moga tez byc same bronie itd.) nie wchodzac do XBL (sam tryb offline)?
    2. Czy da rade w grze offline na split screenie dodac "Boty" , ktore graly by jako dodatkowki gracze? Jezeli tak to jak?
    3. Czy musowe jest przejscie trybu kampani zeby doszly jakies dodatkowe opcje w zakladce Zombie oraz Split Screen PLAYER VS PLAYER (Team Deathmatch)
    Dzieki z gory.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Odpowiedź na punk 3. Jak ukończysz kampanie to odblokujesz tryb Nazi Zombies:)
     
  4. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    1 lvl leci odblokowujesz cos tam nie wiem jak to odegra sie na xbl
    2 nie da sie botow dodac bynajmniej nie slyszalem zeby sie dalo ;p
    3 mapy do nazi zombies odblokujesz przechodzac tą co jest i tak dalej az bedą wszystkie 4 chyba
     
  5. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up

    No niby z bratem pogralismy chwile na player vs player ,zabijalismy sie i nic lvlu nie wpadlo :< , wiec chyba nie idzie tak lvl
     
  6. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Da sie dodac boty , musisz miec aktualizacje coda i powinna si pojawic opcja w ustawieniach rozgrywki

    Wysłano z Wildfire S .Quaunt

    @Down. Jak najbardziej (sam offline aktualizowałem) musisz znaleźć tylko TU na jakiejś stronie np. Xbox 360 Update Center i pobierasz dla swojego ID ;])
     
  7. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up

    Czy da rade zaktualizowac gre zeby nie podlaczac sie do Xbox Live? , mam na mysli tutaj sciagniecie pliku i wrzucenie go na pena a potem poprostu zainstalowanie ;>
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie słyszałem o takiej możliwości. Chyba ze da się gdzieś ściągnąć już zaktualizowanego coda na necie:p różne rzeczy krążą w internecie;-)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  9. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    no to nie wiem bo jak ja grałem (oczywiscie oba profile zalogowane byly) to w mw2,3 i BO exp sie dostawało napewno było to w search and destroy i team deathmatch i deathmatch :p
     
  10. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ktos z was updatowal juz offline? Za pomoca offline updaetow ktore sie wrzuca na pendriva?

    Korzystal ktos z was z tej strony? XBOX 360 Update Center . Jezeli tak to prosze o Tutka co nalezy robic zeby to zupdatowac:)

    Tam prawdopodbnie trzeba uzywac jakis XTAF.
     
  11. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Pisałem wyraźnie że też offline poleciałem .... Poszukaj sobie kolego jak wrzucać TU na pendrive (na tym forum oczywiście) + znajdź na tej stronie gdzie podałeś plik z MEDIA-ID twojej gry ; ]
     
  12. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak cos dla wszystkich zainteresowanych tym tematem wklejam link do TUTka :
    http://xboxforum.pl/artykuly-f71/[poradnik]-wgrywanie-patchy-do-gier-przy-uzyciu-pendrive-54438.html


    Mysle ze wszystko juz jest wiadome , dzieki wszystkim za tak szybkie i cenne odpowiedzi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum