1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black OPS Patchowanie !!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Xbox360maniacPL, Maj 12, 2011.

  1. Xbox360maniacPL

    Xbox360maniacPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ! tak więc chcialem pograc w COD BO na botach ale jak wiecie zeby grac z botami bendąc offline trzeba wgrac patcha. I tak patcha mam juz na pedndrivie i chodzi mi oto zeby ten patch dzialal to trzeba go przeniesć na dysk czy mozna na pamiec Xboxa ?? Bo przenosilem na pamiec xboxa i niedziala czy trzeba miec dysk ??? Prosze o odp :D I jeszcze jedno czy do COD BO trzeba patcha TU 3 czy TU 1 , TU 2 , TU 3. Moze i te pytania są dla was banalne i smieszne ale ja niestety sie na tym nieznam :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Patch TU 3 to tak naprawdę TU 1+ TU 2+ poprawki naniesione w TU 3.
    A żeby patch działał, to pendrive musi być stale podpięty do konsoli - innej opcji nie ma.
    A patcha tak po prostu zrzuciłeś na pendrive czy najpierw sformatowałeś go w konsoli i potem wrzuciłeś łatkę prze np. USB Xtaf GUI?
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Wystarczy jak patch jest na pendrivie. Oczywiście takim odpowiednio przygotowanym do X360 , w odpowiednim folderze Cache itd.
    Wystarczy najnowszy patch ( z jak największym numerkiem TU ) , ale musi on również mieć odpowiedni Region i Media ID zgodne z wersją Twojej gry.
     
  5. Xbox360maniacPL

    Xbox360maniacPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja mam tak samo. Wgrałem ostatni TU07 bodajże i nigdzie nie mam możliwości włączenia botów offline... ocb?
     
Wczytywanie...

Poleć forum