1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops PL na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba24, Listopad 3, 2011.

  1. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Cześć
    Posiadam obraz gry CoD BO PL , chciałbym zeby odpalił na LT 2.0 -. Wiec skorzystałem z poradnika:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-ixtreme-lite-touch-73831.html
    no i tej wersji PL niechce spatchować, w ABgXie 1.0.5 pojawia mi sie komunikat : AP2.5 replay sector is blank
    nawet nienagrywałem bo chyba coś jest nie tak.
    Co myśicie o tym fake patchu, bo podobno to tylko moze pomóc?
    AP25 Full Patches (13146 works!) | The Hack FAQ Network

    Jeśli tak , to prosiłbym o pomoc w streszczeniu tego poradnika.Jest tam tyle tego ruskiego :) Gubie się

    Pozdrawiam forumowiczów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Ja mam wersje Pl, najnowszego dasha i LT. Śmiga doskonale... Więc nie rozumiem problemu...
     
  4. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    A ja mam wiele innych ciekawych rzeczy w domu i sie niechwale.
    Jeśli tak pomagasz forumowiczom świeżakom to im życze powodzenia. Dobrze, że niebrakuje tu innych bardziej wyrozumiałych ludzi.
     
  5. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    On się nie chwali tylko mówi że mu na najnowszym dashu i przeróbce chodzi,nie denerwuj się . Możesz śmiało nagrywać wszystko jest w pożądku na LT2.0 pójdą gierki co mają AP.25 Wystarczy póścic w abgxie na 3 lvl .Pozdrawiam
     
  6. dzogo

    dzogo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też przyłączam się do pytania. Czytałem w różnych miejscach że przeważnie nie działa, bo ten patch to jest pod dashe 12xxx a nie 13xxx. Dodatkowo ten sam problem jest z NFS Hot Pursuit. Jeśli ktoś wie to proszę niech się podzieli doświadczeniem.
     
  7. seba24

    seba24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    NFS HP przepuscilem przez abgx 1.0.5 i wszystko elegancko poszło, nagrałem i chodzi .Abgx sam wgrał patcha.Tyle ,że to wersja ENG. Nasz Black ops jest z polskimi napisami i tu sa problemy.Wersja ENG działa.Próbowałem wgrać tego fake patcha z tego poradnika
    ap25
    lecz to tez niepomogło_Oczywiscie mam LT 2.0 i wiadomo-najnowszy dash
     
  8. gumiskrosno

    gumiskrosno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Ściągnij wersję Call.Of.Duty.Black.Ops.PL.XBOX360-SRT i będzie działało.
     
  9. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    dokłąnie jak wyżej w tej wersji dodali juz nowe sektory AP25
     
  10. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wersja SRT wszystko zalatwia sciagaj i graj.
     
  11. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko ze jest problem nie ma wersji SRT do pobrania...
     
  12. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ależ jest na sky-games.pl

    A jak tam nie masz konta to ładnie prosisz admina, wpłacasz dotacje 20PLN, masz konto VIP na okres miesiąca i ściągasz do woli ile wlezie nie przejmując się seedowaniem, bo klasa VIP jest z tego zwolniona
     
  13. dzogo

    dzogo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak wchodze na strone spy-games to nie widze tam opcji do kontaktu z adminem. jest tylko pole zeby wpisac login i haslo i to wszystko
     
  14. damian64645

    damian64645 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a u mnie nie ma tego ap 2.5 i mi black ops nie dziala:(
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, również mam problem tylko ze jak chcę nagrać wersję ENG, abgx dobrze ustawiony, level 3.

    Po nagraniu wyskakuje w konsoli że nie obsługiwany format.

    Oto log z abgx :
    Wklejka #712970


    co jest nie tak?

    Dodam że mam lt 20
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie wgrało ci patch'y ap 2.5, bo abgx nie mógł połączyć się z serwerem.
     
  18. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    program wave patcher rozwiąże problem
     
  19. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A powiesz mi jak mam użyć tego wave patchera?
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  21. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej, przepuściłem obraz przez tego abgx i dalej nic chociaż miałem wszystko na zielono.

    Teraz mam pytanie czy jak chcę nagrać starszą grę pgr, to muszę znowu ustawić abgx tak jak kiedyś był czy mogę nagrać na tych nowych ustawieniach? (z linka powyżej)
     
Wczytywanie...

Poleć forum