1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops Problem!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Rzepa, Styczeń 5, 2011.

  1. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    Witam przeszedłem 1 i 2 misje normalnie w Codzie, ale po rozpoczęciu filmiku do 3 zaciął mi się na końcu i biały ekran , dashboard działa jak restartuje to się zacina albo tak samo albo w innym momencie tylko że czasami nie działa dashboard, gra zainstalowana na dysk, kolega ma tak po pierwszej misji obie płyty idealne na dysk się bez problemu instaluje więc w czym problem tkwi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale oryginała masz ? Czy kopie?
     
  4. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    Kopie, ale w Abgx i nagrało się normalnie ; )
    w Fifie kiedyś miałem 3 zacinki w trybie Kariery, ale już nie mam normalnie gram dalej ; D
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    zainstalowałem od nowa i zacząłem od nowa i to samo, co mogę zrobić jeszcze ? może ktoś save zapoda swojego ?
    to nie może być wina płyty i wątpię że konsoli ..
     
  7. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  8. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    ale koledze na 1 misji zrywa, a ja mam biały ekran, a powinno zapisać i wczytać napisy na białym ekranie, może za którymś razem ruszy ??
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Skopany obraz macie - jak 2 płyty, 2 konsole i podobna sytuacja to raczej to. Ściągnij inny obraz i sprawdź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum