1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bojesieludzi, Styczeń 23, 2011.

  1. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z COD BO otóż jak włączam gre robi się czarny obraz a płyta się kręci w napędzie i dalej nic się nie dzieje. Gre przeszedłem nagrywana na verbatimie najniższą prędkością. Soft xtreme lt+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    gra ci nie za działa :( bo była najnowsza aktualizacja systemu xbox i niestety ona blokuje to ze takie gry jak blac ops czy mw2 nie uruchomia sie osoba które maja przerobione konsole ale nie martw sie w krudce wyjda pacze do obrazów tych gier i zpaczujesz np blac ops i bedzie można grac :)
     
  4. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Grę musze jeszcze raz wypalić czy tego ap 25 można wywalić z płytki? jeszcze jakieś gry uwalili czy tylko COD: BO ?
     
  6. harvester24

    harvester24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz jesz cze raz wypalic. AP25 dostały jeszcze COD:MW2 i Halo: reach
     
  7. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gre tylko przez abgx wystarczy przepuścić czy trzeba coś kombinować (COD:BO)
     
  8. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    A ja co prawda gram na orginałach, ale chciałem się spytać, czy tym osobom, co próbowały teraz grać w coda oflagowało xboxa?
     
  10. alandnb

    alandnb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
    Bardzo dobrze :p Nie wiem co to za przyjemność grać na singlu non stop :] Można przejść kampanie...ale non stop??...
     
  12. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spokojnie można grać na multi ostatnio wykupiłem sobie online pass do Fify 11 i jazda w BO też na multi leciałem :)
     
  13. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest tyle gier że po przejściu jednej masz 10 kolejnych tak więc na nudę nie ma co narzekać :)
     
  14. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Witam czy ta łatka działa też do Black Ops w polskiej wersji??
     
Wczytywanie...

Poleć forum