1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czlowiek33, Styczeń 25, 2011.

  1. czlowiek33

    czlowiek33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ściągnołem sobie Black Ops screen z abgx pokazywał że jest ok http://img94.imageshack.us/img94/3517/beznazwy1ij.png a u mnie wygląda to tak http://img109.imageshack.us/img109/9938/beztytuubtl.png archiwa ściągneły się poprawnie. W czym problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Po prostu pobrałeś obraz Płyty, którego nie ma w bazie danych ABGX. Poza tym Po najnowszej aktualizacji dasha ta gra nie chodzi, ponieważ zostało dodane do niej zabezpieczenia ap25 i do tej wersji na pewno nie znajdziesz patcha i gra ci nie pójdzie. Musisz pobrać wersję Call.Of.Duty.Black.Ops.XBOX360-COMPLEX . Jak to przepuścisz przez ABGX v1.0.5, to ci automatycznie spatch'uje i będzie chodzić (oczywiście jeżeli masz LT+ w napędzie)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, to obraz ze zmienianym wave. masz na forum jak to naprawic.
     
  5. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Faktycznie jest tam inny wave niż powinnien być, ale na nowym dashu i tak ten obraz nie pójdzie.
     
  6. czlowiek33

    czlowiek33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nowego dasha i nie mam LT+ czyli nie pogram?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz tego najnowszego z poprzedniego tygodnia (podlaczony jestes do live)? czy chodzi ci o to ze masz tego od kinect?
     
  8. czlowiek33

    czlowiek33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączony live w weekend więc najnowszy.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec nowy abgx potrzebny i patche zeby ruszyla
     
  10. czlowiek33

    czlowiek33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Przecież Media ID z tego obrazu nawet nie ma w Bazie danych ABGX, a o patchu na AP25 to Możesz zapomnieć odrazu, i pozatym musisz mieć LT+ żeby ci to poszło na twoim Dashu. Lepiej Pobierz tą wersję i nie martw się więcej :
    http://nie będę kradł.org/*******/5934106/Call.of.Duty.Black.Ops.Repack.XBOX360-COMPLEX

    P.S. ABGX pobierz najnowszy z Tąd:
    http://abgx360.net/download.html

    Jak Dla mnie temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum