1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Sierpień 11, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć wszystkim mam mały problem z COD Black Ops ENG otóż sciagnełem przed chwilą ta grę pusciłem przez abgx360gui i pisze takie coś na czerwono AP25 replay sector is blank! więc nie pójdzie mi na ixtreme 1.9 ? z polska wersją black opsa było tak ze jak pisało zagraj w grę to pózniej był czarny ekran już i **** .dziekuje z góry za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli pisze na czerwono AP 25 replay..... to nie będzie działać. Widocznie zassałeś jakąś wersje do której nie ma patcha skoro ABGX Ci jej nie spatchował.
     
  4. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potem pisało AP25 coś tam fixed pod tym czerwonym ,co to znaczy ?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak pisało fixed to dobrze. Jakiego masz dasha?
     
  6. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już jest w porządku wypaliłem i działa mój dash to 12625 ,nie ma co zmieniać dasha bo i tak wszyskie gry co mam to idą elegancko jak nie w polskiej wersji to w angielskiej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum