1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops SZOPASQUAD a zabezpiecznie AP2.5

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tymon1988, Styczeń 31, 2011.

  1. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    witam!

    mam pytanie, probował ktoś dogrywania AP2.5 do obrazu COD BLACK OPS PL od SZOPASQUAD?

    Ja właśnie probowałem zrobić programem PPF-O-MATIC wgrywając wszystko tak jak należy, niby pokazuje
    że wgrało ale w ABGX bez zmian, nadal nie pokazuje że obraz ma dograny AP2.5

    Da wogóle przerobić tak obraz? Czy nie ma możliwości i pozostaje tylko scenowe wydanie COMPLEX?

    Czekam na odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ten typ wstawia zmieniny obraz, przeważnie odrazu na wave3
    Nie wiem po co on to robi.
    Po 1 psuje obraz do gry online
    Po 2 każdy sam może sobie zmienić

    Proponuje grac na wstawkach 'nie ruszanych'
     
  4. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    z wave akurat nie ma problemu, mam przerobiony na wave 6 (czyli taki jaki powinien być w normalnej wersji), pytanie jest inne... czy da się dorzucic do obrazu AP2.5
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Można zrobić to tylko poprzez skopiowanie polskich plików językowych do angielskiej wersji z patchem AP 25. Użyj programu wx360.
     
  6. dawidlaube5

    dawidlaube5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie bedzie problemu zeby grac online jak sie dogra te polskie pliki
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Online będzie działać, ale ryzyko wykrycia (a co za tym banicji) jest wysokie, wyższe niż gdyby gra miała patcha AP 25 oraz oryginalne wave (bo SZOPASQUAD zawsze paczuje na 3, choć to nie jest problemem, bo wystarczy wykonać ów patch na 6).
     
  8. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można jakiś link do tutka, bo nie mogę znaleźć?
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak grać na xbl to tylko na relu COMPLEX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum