1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Black Ops SZOPASQUAD WAŻNE!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darnokPL, Luty 11, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    COD Black Ops SZOPASQUAD czyli wersja po polsku najnowszego COD'a
    "Nowy rok, nowe Call Of Duty"
    I tutaj rodzi się moje pytanie : czy
    COD Black Ops od SZOPASQUAD nadaje się do na XBox LIVE?
    Pytam się ponieważ w jednym temacie ktoś się wypowiada, że tak natomiast w drugim, że nie!
    Proszę o odpowiedz te osoby które mają i bana nie dostały: czy bawiły się z obrazem (prócz wgrania AP 2.5, dacie linka jak to dodać?), czy po prostu przeskanowały ABGX(CO MA BYĆ POKAZANE?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Po prostu gra bez patcha nowego jak masz najnowszy dash z live to nie pójdzie więc musisz ściągnąć z tym patchem i git.
     
  4. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Tobie chodzi o patcha AP 2.5?
    A dasz linka do tematu gdzie można pobrać i spatchować i jest to dokładnie opisane?
    I jeśli to zrobię to będę mógł "bezpieczniej" grać na lilve?
     
  5. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy jest taka możliwość że za pomocą programu wx 360 podmienie pliki językowe pl z wersji od szoposquad do wersji complex i tym samym gra będzie z kinowym tłumaczeniu? Ktoś próbował? Zadziała takie coś?



    Edit:

    przed chwilą nagrałem tak przerobiony obraz i niestety gra nie działa, to znaczy uruchamia się i gdy załącza się reklama ta co jest na początku, nagle przerywa i pojawia się ciemny obraz. No trudno, chyba nie ma szans żeby zagrać w to w wersji pl
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Granie na obrazie od tego SZPAQ... na live jest potencjalnie bardziej ryzykowne
     
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    O to chodzi że na livie na chwile obecną nie da się uruchomić wersji od szoposquad
     
  8. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    A czy trwają prace z AP 2.5 do TEJ wersji PL?
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiadomo. Poczytaj na zagranicznych forach np. Team Jungle czy Xecuter
     
Wczytywanie...

Poleć forum