1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD : Black Ops zapytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sovik, Maj 30, 2011.

  1. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam czy jest już jakiś sposób na to żeby pograć sobie w Black Ops-a posiadam LT+ oraz aktualizację która blokuje uruchomienie tej gry i kilku innych kiedyś tam czytałem że będzie trzabyło czekać na patche jakies ale dalej się nie wgłębiłem w temat , proszę o logiczną odpowiedź nie typu " Kup sobie oryginała " bo ten sposób mnie nie interesuje akurat, z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaka aktualizacje?? najnowsza??
     
  4. taairon

    taairon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZAGŁĘBIE
    w wersji angielskiej na lt 1.1 + chodzi bez problemów, po polsku nie pójdzie.....

    jak masz aktualizacje 12625, to wypalaj i graj
     
  5. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Aktualizacje mam 2.0.12625.0
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To zrób tak jak pisze taairon .
    Na 100% działa.
     
  7. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    To bym musiał znów angielską wersję gry sciągac a nie chce mi się za bardzo, patchy zadnych nie ma na to żeby to ominąc
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sa patche ktore dogra ci program ABGX ale to i tak wiaze sie z ponownym sciagnieciem obrazu i nagraniem
     
  9. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    A jak mam obraz na HDD w pc, oo i jeszcze tam w abgx trzeba coś zmieniać w ustawieniach nie, aby wgrało patcha
     
  10. Mesengeros

    Mesengeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Hmm ale dlaczego miałby chodzić ENG a PL nie?

    A czy MW2 Po ENG też będzie chodził?
     
  11. Sovik

    Sovik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Na moim dashu nie chodzi Eng
     
Wczytywanie...

Poleć forum