1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Black Ops

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qmac, Maj 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ze sie tak powtarzam ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi
    Zrobilem abgxem obraz, czy odpali gra po nagraniu na LT+ (najnowszy)
    czy cos musze robic z tym jeszcze?
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przelec abgxem jeszcze raz, jesli to, co bylo tutaj na zolto i czerwono bedzie na zielono, to odpali
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    przecież już na tym screenie widać że jest wszystko ok...
     
  5. Out5id3r

    Out5id3r Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Witam posiadam Xboxa 360 z LT+ oraz Kinectdashem ;/ mam zablokowanego CoD BO bralem z netu kilka obrazow i na kazdym to samo po wypaleniu czarny ekran i nic wiecej ;/ oto wydruk z Abgx330 co jest nie tak z tym obrazem bo cos tam na czerwono jest dodam ze juz mam to wypalone i nie dizala czarny obraz po odpaleniu na dysk sie instaluje ale nie odpala:

    linki so abgx WRZUTA - Xbox oraz ciag dalszy WRZUTA - Xbox cd2
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdzasz obraz z dvd czy z dysku?
     
  7. Out5id3r

    Out5id3r Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    to juz z wypalonego dysku bo zadnego obrazu nie mam na pc
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    musisz zgrać obraz gry z płyty DVD na dysk i dopiero wtedy przepuścić przez ABGX, program dogra AP25 oraz naprawi obraz, po tych czynnościach wypal na nową płytę i ciesz się grą, jak jakieś problemy będą to szukaj na forum odpowiedzi bo było miliony tematów, ale i tak wszystko opisałem, zamykam.

    PS
    Jak masz polska wersje gry to ściągnij inny release bo do wersji PL nie dograsz AP25 i sobie nie zagrasz, ale możesz spróbować może coś się zmieniło .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum