1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Black Ops

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez unknow1, Kwiecień 14, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam problem z instalacją Black Opsa (wersja angielska) na konsoli z dashem 13599 i wgranym lt 2.0. Obraz przepuściłem przez abgx i nagrałem. Po zainstalowaniu gry na konsoli i próbie uruchomienia wyskakuje komunikat: "Płyta nie jest obsługiwana". Po wgraniu lt 2.0 konsola nie była podłączana do internetu. Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    użyj wave patchera
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy się mam zmienić obraz na wave 3?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko wybierz dasha
     
  6. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skąd mogę pobrać najnowszą wersję tego programu? W google nic nie mogę znaleźć :/

    #edit
    Ściągnąłem wersję 1.2.1 ale tam nie ma nic o lt 2.0 :/
     
  7. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Prawdopodobnie przepusciles przez Abgx pod LT 3.0, ale nie jestem pewien czy dla gier AP 2.5 rowniez wgrywana jest jakas topologia.
     
  8. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Obraz przepuściłem przez starego Abgx. Co do Waves Patchera, to na lt 2.0 jakie mam tam dać ustawienia? Żeby patchowało na wave3?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum