1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod Black ups - filmiki z gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BioPower, Styczeń 10, 2011.

  1. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    siema
    wie ktos czy te filmiki ktore mozna zrobic w grze zapisuja sie gdzies na dysku ??? i czy mozna je zgrac na kompa??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Rozumiem że chodzi Ci o powtórki z rozegranych meczy. Czy tak? Z tego co zauważyłem to są one przed każdym odtworzeniem pobierane czyli są na serwerach w necie a nie na lokalnym dysku. Samo uruchomienie teatru wymaga chyba połączenia z XBL. Możesz z tych powtórek utworzyć filmiki (naciskasz X podczas oglądania powtórki aby rozpocząć nagrywanie jednego segmentu, możne być ich 10) które potem możesz umieścić w swojej karcie gracza aby inni mogle je obejrzeć. One równiez nie są zapisywane lokalnie a na serwerach. Można umieścić tam do 6 filmików.

    EDIT:
    Oczywiście ze względu że nie masz ich na dysku nie możesz ich nawet próbowac zgrac na kompa. Możesz je nagrać tak jak zwykły gameplay z konsoli. Ja używam w tym celu urządzenia XCM Vbox2 Advanced.
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Gdzie kupiłes to urządzonko? i w jakiej cenie?
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Z meczów możesz utworzyć 30sekunowe klipy które potem za pośrednictwem konsoli wrzucisz na YT.
    A ten XCM według ebaya kosztuje ~300zł...
     
  6. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    no to wypas! tylko napisz jak to zrobic za pomoca konsoli
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mówie z pamięci, nie mam już BO i nie moge sprawdzić.
    Otwierasz jakiś mecz w Kinie i przewijasz do momentu który chcesz nagrać. Dajesz bodaj X i nagrywasz. Możesz nagrać maks. 30 sekund.
    Potem dajesz START i coś w stylu "utwórz/zamieść klip". Zapisujesz go na którymkolwiek slocie.
    Wchodzisz na Call of Duty: Black Ops, rejestrujez się, powiązujesz swoje konto z kontem YT, jak nie możesz sobie poradzić to szukaj na google poradników.
    Następnie wchodzisz znowu do Kina, wybierasz ten 30sekundowy klip i na dole powinna być opcja "pokaż klip".
    Naciskasz to, klip się wyrenderuje i wrzuci na YT. Musisz troche poczekać.
     
  8. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    To fajna sprawa. Dobrze że o tym pomyśleli. A co do XCM to faktycznie kosztuje w granicach 300zł. Ja znalazłem za 250 zł + koszty przesyłki z zagranicy, bo w Polsce nigdzie nie znalazłem. Jednak jestem zadowolony z urządzenia. Jeśli to kogoś interesuje to wrzucam gameplaye i videorecenzje tutaj -->PlayBoxPL
     
  9. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    siema sprawdzalem te filmiki i wszystko prawie jest OK tzn.
    fotki dzialaja upload sie robi na strone ale filmiki nie:/ filmik sie renderuje potem mi pisze ze jest ok i zebym sprawdzil strone a tam pusto
     
  10. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    juz wszystko dziala tylko bardzzzoo wolno 1 fotka uploaduje sie okolo 1minuty (internet 8mb) a filmik 17sec. wrzucilem wczoraj okolo 20.30 to go dzisiaj rano zobaczylem :/
    teraz juz uplem drugi filmik kilka sec. i czekam juz5godzin i jeszcze go niema
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    @up
    U mnie czasami po tygodniu się pojawiał, nie ma jakiejś reguły :)
     
  12. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    nom wlasnie tez widze ze z filmikami bedzie lipa za duzo czekania zeby dostac kilka sekund filmu i chyba najlepiej bedzie sie zaopatrzyc w takie urzadzenie jak napisal wczesniej " adrionoPL "
    a co do fotek to spoko
     
  13. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I jak wrzucisz filmik na youtuba to pobierz go i zedytuj sobie
     
Wczytywanie...

Poleć forum