1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD: BO a LT+ (przygotowanie obrazu)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deebo23, Styczeń 3, 2011.

  1. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam nową przeróbkę i dasha. Aby uniknąć bana trzeba obraz jakoś przygotować czy mogę to po prostu wypalić i wchodzić na Live'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Sprawdź obraz w abgx. Jeśli jest SSV2 możesz śmiało wypalać. Nic więcej robić nie trzeba.
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
  5. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskoczyło mi, ze autofix was successful wiec chyba jest ok. Dzieki za pomoc!
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jest ok możesz wypalać
     
  7. szpodek

    szpodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywaj cod bo nie ma ap 2.5 a lt + obsłuży bez patchowania :)
     
  8. abukxxl

    abukxxl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,
    Mam problem z Call of Duty: Black Ops wypaliłem płytkę konsola widzi płytę, da się ją zainstalować ale jak uruchamiam grę włącza się czarny ekran i nic...później konsola się zawiesza. Mam soft Lt+ 1.1 . Postanowiłem sprawdzić obraz w abgx360 okazuje się że:

    - wyskakuje błąd "AP25 replay sector is blank!"
    - jest to SSv1

    Czy poradzi ktoś co zrobić, żeby zaczęło śmigać?
     
  9. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Muszisz nagrac jeszcze raz uprzednio przepuszczajac przez abgx360 w celu dodania AP2.5, bo zgaduję że nagrywałeś tą gre kiedy jeszcze nie było AP2.5
     
  10. abukxxl

    abukxxl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, najpierw nagrałem płytkę, a później dopiero sprawdzałem abgx360. A mogę jeszcze parę wskazówek jak dodać AP2.5, bo dopiero zaczynam przygodę z xboxem i jestem zielony.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz zgrać na kompa imgburnem....przepuścić przez abgx i jeszcze raz nagrac jesli w abgx bedzie wszystko na zielono
     
  12. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Ale teraz sprawdz czy konsola nie jest oflagowana, bo jeśli miałeś w tym czasie połączenie z X'live, to wygenerowanie czarnego ekranu dało Ci możliwość szybkiego wyjscia z gry, aby nie zostać zbanowanym.
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja sciagnalem sobie patcha, obraz juz spaczowany i hula az milo - ABGX nawet nie wyrzucil nic ze "ap. 25 is blank cos tam cos tam"
     
  14. abukxxl

    abukxxl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  16. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Według loga Writing is dissabled czyli masz wyłączoną opcję korekty. Musisz ją włączyc i wszystko powinno byc OK. Kolega wyżej podał link, według którego skonfiguruj ABGXa.


    Edit:

    Jeżeli masz wersję PL to ściągnij wstawkę po angielsku. Wstawek PL nie ma w bazie ABGX
     
  17. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Podobno po aktualizacji dasha na najnowszy i wgraniu LT 1.9 trzeba będzie ponownie te gry nagrać.
    A dokładnie wszystkie gry z AP 2.5.
     
  18. abukxxl

    abukxxl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje z0nk31 za podesłanie patcha do CoD: BO. Mam wersję obrazu Call of Duty_ Black Ops [PL] [PAL] [SZOPASQUAD], po załadowaniu patcha i sprawdzeniu przez ABGX wszystko na "zielono" więc mam nadzieję że wszystko będzie działać jak nagram płytę. Dam jeszcze znać, jak będę miał już płytę.
     
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    eeee..... patch rzeczywiscie wyslalem ale nie wiedzialem ze masz polska wersje, przeczytalem mail i od razu wyslalem ci plik na poczte... nie wiem czy z polska wersja bedzie dzialac
     
  20. Mesengeros

    Mesengeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czyli mówicie, że Black ops pójdzie po przepuszczeniu przez najnowszą wersje ABGX???

    Nawet na najnowszym dashu z lt+ 1.1 ???

    Upewniam się bo po prostu nie chce niepotrzebnie stracić płytki
     
  21. ukash

    ukash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez poprosilbym o mala pomoc przy COD:BO. Przepuscilem ISO przez ABGX dogrywajac brakujacy sektor AP25. Wszystkie korekty wyswietlily sie na zielono. Nagralem gre a konsola wyswietla mi infrmacje o niemozliwosci odczytania plyty i o poszukaniu informacji na xbox.com/support. Mam wgrane LT+ i dashboard 12625. Macie moze jakies pomysly? Poza ty, pozyczylem jeszcze druga plyte od kolegi ( u Niego dziala az milo ) i nadal to samo... Z gory dziekuje za pomoc
     

Poleć forum