1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD BO: First Strike - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ogonek97, Maj 3, 2011.

  1. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Witam, pobrałem mapy do cod bo ale gra tak jakby nie wykrywa ich... wrzuciłem je na pendrive razem z profilem a nawet skopiowałem te mapy na HDD konsoli ale to nic nie dało, nadal nie wykrywa tych map... wie ktoś o co chodzi ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    odświeżam :::...
     
  4. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wersja gry polska wersja map angielska albo na odwrot
     
  5. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    ale o co ci teraz tak chodzi ??? wyjaśnij
     
  6. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz inna wersje jezykowa dodatku od gry i w tym jest problem
     
  7. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    hmm ja mam wersje gry angielską... a z jakiej str mogę ściągnąć mapy do angielskiej wersji ???? posiada ktoś ?
     
  8. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pewnie sie nie zalogowales na sciagniety profil albo cos robisz zle w tym kierunku sory ale nie chce mi sie tlumaczyc dzis
     
  9. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    przerzuciłem dobrze to wiem, próbowałem różnych sposobów ... załączyłem grę i prze logowałem się na zmodowany profil,prze logowałem się na zmodowany profil i włączyłem grę .... więc nie wiem czemu mi nie chodzi ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum