1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD BO II nowe DLC Uprising

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez ciuciek, Kwiecień 15, 2013.

  1. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    znalazłem takie coś:

    COD BO II DLC Uprising
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Zbanowany_na_zawsze

    Zbanowany_na_zawsze Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    nadal jestem na forum... a temat ciekawy.
     
  5. ediwata

    ediwata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Pytanie z innej beczki, jeśli chce kupić ten dodatek to musze mieć revolution map pack ? Bo przypadkiem kliknąłem w xboxie na zakup dlc uprising i wyskoczyła mi informacja, że wymagane revolution, troche sie zdziwiłem.
     
  6. Kylar0115

    Kylar0115 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DLC dobre, gorąco polecam
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ktoś go na LINKu używa?
     
  8. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Niestety tylko ci inteligentni. Reszta udaje że nie widzi czerwonego trójkąta przy swojej nazwie w lobby.
     
  9. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    w zasadzie wgrywałem jakieś dlc a jeszcze nie widziałem żeby ktoś go używał
     
  10. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    DLC świetne, szczególnie zombie. Wszystkim fanom polecam bo jak dla mnie lepsze niż Die Rise i Tranzit ;)
     
  11. agent360

    agent360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam pytanie czy jak ściągnę te DLC i będę chciał pograć w nie w black opsie w polskiej wersji językowej to zadziała? Bo te mapy sa tylko ANG?

    ahh, pobrać z XBL miałeś na myśli, ..sorki, może ktoś sprawdzał i się wypowie - Jabar
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz i sprawdz, powinno dzialac.

    Pisane z telefonu .
     
  13. agent360

    agent360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy chciałbym mieć pewność, bo tak to wyrzucę niepotrzebnie kasę;D. Pytałem bo mój kumpel raz kupił mapy do BO 1 i mu nie działały, bo miały rożne wersje językowe;/. Takie pytanie jeszcze, te dlc da się tylko ściągnąć z ze sklepu xbox live?
     
Wczytywanie...

Poleć forum