1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD-BO MULTI We dwoch!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RiCox99, Lipiec 13, 2012.

  1. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Siemaneczko tu znowu RiCo ;)

    Mam sprawe dotyczaca call of duty black ops- otoz duzo razy widzialem jak osoby graja we dwoch i maja takie same nicki np ; Lolek, Lolek(1)
    cos w tym stylu i mam pytanie jak to zrobic i co to daje ;D Kazda odpowiedz PRZYDATNA dostaje +
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    To jest split screen online :p
    Grasz na ''podzielonym ekranie'', na 2 pady, na multi.
     
    1 osoba to lubi.
  4. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    ale jak mam to wlaczyc wiez powiedz ;D mam wersje polska
     
  5. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    czy musze byc na drugim padzie zalogowany ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście, że tak.
     
    1 osoba to lubi.
  7. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    czyli dwa konta musza miec golda ?
     
  8. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    ale jak zrobic bym np z kolega mial ten sam nick bo wlasnie jest u mnie ale niewiem jak to zrobic ;D
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Załóż drugie konto, zaloguj się na nie drugim padem, potem już w grze wciśnij ''START'' na padzie, jak już wejdziesz w menu Multi.
    Ps. Drugie konto nie musi mieć golda.
    Ps2. Nie pisz posta pod postem...
     
    1 osoba to lubi.
  10. RiCox99

    RiCox99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    ale musi byc w xbox live ?
    te nowe konto
     
  11. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz się zalogować jako gość .
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum