1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD BO Multi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez noner, Czerwiec 21, 2011.

  1. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam wiem że w grze nie ma dedykowanych serwerów, ale moje pytanie czy da się płynie grać tzn. jak z pingiem mały czy wysoki.
    Jak mam neta 6 mb od neostrady to da się dobre grać przez multi ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakby nie dało się grać to nie grało by w tą grę miliony ludzi :)
     
  4. Bebzu

    Bebzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Tak, smialo popykasz. Tyle tylko ze kiedy hostem bedzie jakis hamburger to raczej nie masz szansy w walce w pojedynke bo pewnie ledwo go zobaczysz jak on wpakuje w ciebie caly magazynek :) Ale zazwyczaj jest ok, gra sie swietnie, przy twoim polaczeniu nie masz sie czego obawiac.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co?
    Przecież żaden z graczy nie stawia serwera, tylko wszyscy podłączają się pod serwery activision
     
  6. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie do końca tak ciężar serwera staje na jednej z konsoli ( staje się ona hostem gry ) najlepiej ustaw sobie aby łączyło się możliwie jak najbardziej lokalnie. Tak jak kolega napisał jak będzie jakiś dziwny host to niestety sam tego doświadczyłem pakuje w gościa magazynek a on leci dalej potem na powtórce oglądam ( powtórka jest zgrywana z konsoli hosta ) i widzę że ja strzałem obok niego a u mnie w grze wyglądało że w niego :( tak to już jest....
     
  7. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za odpowiedzi jednak przymierzę się do kupna cod'a ;)
     
  8. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup konto z puntami i ściągnij przez VPN gra na dysku do tego jakieś dodatki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum