1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD BO Odpalenie gry lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez milczar111, Kwiecień 9, 2011.

  1. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam pobrana grę Call Of Duty Black Ops PL PAL XBOX360-SZOPASQUAD jak ją odpalić na LT+? Przeglądałem wątek http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html. Ale ktoś niżej napisał, że jest on źle zrobiony. Co muszę dokładnie zrobić aby wypalić tą grę? Dasha mam SystemUpdate12611 nowszego próbowałem wgrać z xbox.com przez usb ale wywaliło czarne ekran z błędem nie wiem czemu. Czy na spatchowanym obrazie AC 3 zagrałem na tym dashu konsola została oflagowana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz dograc patche AP 2.5 do obrazu plyty.
     
  5. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Tylko ze do tej wersji od SZOPASQUAD nie ma raczej patchy(jak gralem na piratach to nie bylo do zadnego polskiego RIPA) mozesz co najwyzej sciagnac wersje np Complex(na 99% bedzie juz spatchowane) i dograc do niej pliki jezykowe od szopy.Oczywiscie nie nalezy grac po sieci takim releasem
     
  6. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlaczego gra jest po polsku z ap25 a chodzi normalnie?

    Edit.

    Na stronie btgigs w komentarzach napisane jest, że gra działa na Lt+. Ryzykuje czymś oflagowaniem np przy probie odpalenia gry?
     
Wczytywanie...

Poleć forum