1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod BO po polsku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JiveMariusz, Sierpień 31, 2011.

  1. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, co zrobic aby cod BO byl po pl, mam go na hard drivie, niby ustawic ustawienia regionalne na pl i juz. Ja ustawilem i nadal po angielsku jest ... jest jakis sposob ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro masz w ustawieniach Xbox'a PL ustawione, a gra włącza się z językiem angielskim to wniosek jest jeden - gra nie ma polskiego języka w sobie.
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no przecież BO jest w polskiej wersji językowej.. Powiedz czy gre kupiłes w sklepie czy na marketplace??
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A to niby co angielskich nie sprzedają? -.-
     
  6. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciaglem z marketplace ....
    I kolega ma ja po angielsku (tez przez martekplace)
    Moze napiszcze krok po kroku jak mam te ustawienia regionalne bo mi sie zdaje ze ustawilem, ale nie wiem
     
  7. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jezeli masz ang wersje gry to nie da sie zmienic na PL
     
Wczytywanie...

Poleć forum