1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD BO + update na boty - pytanie.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Keres, Grudzień 18, 2010.

  1. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzis przeczytalem ten temat :

    http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/patch-do-cod-black-ops-tu3-14-12-2010-boty-offline-77029.html

    I teraz mam pytanie, ktos wie pod jaka wersje dziala to update, z tego co wiem to szopsquad nie dziala, moze ktos sie juz z tym bawil i mogl by napisac :D?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasz1675

    lukasz1675 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musi być Media ID 0AEB2159

    Ale niestety u mnie jest inny problem:
    -posiadam odpowiednią wersję gry (wczoraj specjalnie ściągałem z media ID 0AEB2159)
    -patcha wgrywałem według poradnika a i tak nie działa

    Jaki jest tego powód?????????????????
    Działa to komuś???
     
  4. silsar

    silsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaka grupa wydala tego coda ze masz takie samo media id?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ma ktoś patcha do wersji od SzopaSquad to proszę o linka :)
     
  6. lukasz1675

    lukasz1675 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem wersje od COMPLEX ma takie samo media ID sprawdzone abgxem, ale nie mam pojęcia czemu nie działa.
    Czy powodem może być to że wcześniej grałem na wersji od szopasquad i mam save z tej wersji.
    Jeśli ktoś już uporał się z tym patchem niech napisze i pomoże ;)
     
  7. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja probowalem na starym dashu i na nowym, z dyskiem i bez dysku, patch w folderze cache i w innym. I nic :/
     
  8. lewar44

    lewar44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy da sie pobierac jakos patche jak sie liva nie ma
     
  9. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Update wam nie działa gdyż teraz w nowych grach nie kopiuje się ich już do folderu cache.

    Przygotowałem poniżej mały tutorial jak wgrać patch na dysk by działał (nie testowałem tego na pendrivie) jedynie na dysku i wszystko śmiga aż miło:

    01. Pobieramy i instalujemy program XPort 360 oraz interesujący nas update (w tym przypadku padło na CoD: BO z Media ID 0AEB2159, link w dalszej części).
    02. Podpinamy dysk z naszej konsoli do PC.
    03. Po odpaleniu programu i podłączeniu dysku pojawi nam się takie lub podobne okno
    [​IMG]klikamy na "OK"
    04. Następnie wchodzimy do "Partition 3" >>> "Content..." >>> "0000000000000000" (Musisz stworzyć ten folder jeśli go nie ma).
    [​IMG]
    05. W folderze "0000000000000000" wyszukujemy folder o nazwie "41560855" (jak go nie ma to wiecie co zrobić :p) do którego wrzucamy folder 000B0000 z zamieszczonego poniżej archiwum (jest w nim update w nienaruszonej formie i musi posiadać nazwę "tu00000003_00000000") jeśli pobraliście update z innego źródła musicie zmienić nazwę pliku na "tu00000003_00000000" i dopiero wrzucić.
    Kod:
    http://www.przeklej.pl/plik/41560855-rar-00251t5pd1dc
    Wszystko powinno wyglądać jak poniżej
    [​IMG]

    U mnie wszystko działa bez najmniejszego zarzutu, przed chwilą wszystko testowałem można grać w MP z botami, mam nadzieję że komuś pomoże ten poradnik.

    PS. Jeśli pomogłem kliknij "dziękuje"
     
  10. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Mozna prosic o jakis Tut do wersji SzopaSquad na pendrive'a bo nie mam jak podlaczyc dysku do PC?
     
  11. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na pendrive jest dokładnie to samo. Gdzieś ktoś pisał żeby patche działały z pendrive trzeba odłączać hd, nie trzeba. Ja mam podłączone do x HD , kartę pamięci i pendrive i wszystko działa jak należy. Update z xbuca nie działa - prawdopodobnie właśnie przez nazwę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum