1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD BO - wyniki z abgx-a

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Pietrucha, Kwiecień 15, 2011.

  1. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Sciągnąłem gre CoD BO wersje szopasquad i jak wrzucam obraz do abgxa to wywala mi cos na czerwono z tym zabezpieczeniem AP25
    [​IMG]
    Jutro będę miał przerobionego xboxa slim i nie wiem czy mogę nagra ta grę czy muszę coś dograć do obrazu, czekam na odpowiedzi.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nic z tym obrazem nie zrobisz ponieważ nie ma do niej patcha wprowadzającego AP2.5 i gra nie będzie działać.
    Musisz zassać grę jeszcze raz ale tym razem wersje angielską i potem to jeszcze raz przepuścić przez agbx a on już sobie sam zassa odpowiedni patch.
    Gra dopiero ruszy jak w agbx ta część z AP będzie na zielono.
    Inne drogi nie ma. Trzeba zassać jeszcze raz. Relas który działa to np. ten "Call.of.Duty.Black.Ops.XBOX360-T.P" wklej w google.
     
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie zależy ci na XBL to w sieci krążą tzw. Fake AP25 Patches (znane również jako ruskie). Możesz ich użyć i gra będzie wtedy działać, oczywiście pod warunkiem, że masz iX LT+ wgrane do napędu.
     
  5. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mógłby ktoś napisać coś więcej o tym ruskim patchu, bo na graniu przez live mi nie zależy tak jak na samej kampanii, chodzi głownie o nazie zombie bo z kolega chcieliśmy pograć.
     
  6. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sry dubel prosze usunac posta...
     
  7. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sluchaj mi tez wywalilo ten blad nagralem i dziala warunek jest taki ze nie masz wgrane te update'y z kinekta do gry bez lt+ gram w to wlasnie i mam pl wersje
     
  8. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. lukasz504786

    lukasz504786 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrzuci ktoś nowego patcha do cod BO bo naprawdę nie mogę znaleźć
     
  10. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Jest tu (czyli post wyżej...):
    a dokładniej:
    28300D74C0336DE51EF1F528-54CDD2BC Call of Duty: Black Ops PAL (Polish) http://hackfaq.net/download/patches/AP25_54CDD2BC.bin

    Pozdrawiam.
    bakahk
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz dash do 2.0.12611.0 włącznie to będzie działać ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum