1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD BO

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez olej92, Wrzesień 25, 2011.

  1. olej92

    olej92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak uruchomic CoDa na dashu 2.0.13599.0 bo jak nagralem to mam czarny ekran ;<

    Z gory dizekuje i wiem ze ten temat byl walkowany 100000x ale nie moge nigdzie znalezc jesli chodzi o tego dasha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yeahbunny

    yeahbunny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Prawdopodobnie wgranie najnowszego dasha usunęło Ci przeróbkę. Musisz ponownie wgrać LT+
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przescanować abgx360 żeby wgrał najnowsze aktualizacje ap25 autofix level 3 .
     
  5. olej92

    olej92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozesz dac jakiegos screena jak ma w agbx360 to wygladaC?;d
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w zakładce autofix ustawiasz autofix threshold na level 3 i skasunesz ,mam rozumieć że kopia na offline?
     
  7. olej92

    olej92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej czarny ekran -.-
     
  8. Adrian Stencel

    Adrian Stencel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem :/ i z tego co się dowiedziałem trzeba przerobić konsole jeszcze raz.
    Nie będą działać Tobie gry z ap2.5 nie ma ich za dużo :)
     

Poleć forum