1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD BO2 Fatal crash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fules, Luty 24, 2013.

  1. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam problem ostatnio wgrałem FSD 3rev483 by pograć sobie na LiNKU w Call of Duty Black ops 2 ale jeszcze tam nie grałem
    Wgrałem do niego najnowsze TU 7 i teraz wywala mnie z gry poprostu gdy chciałem zagrać z kumplem na split screenie wyskakuje mi Fatal crash Icoś tam i wywala mnie Do fsd wiece co z tym zrobić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: COD BO2 Fatal crash

    jaki masz dashlaunch? wgraj 3.07

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam takiego wgranego na system lnik mogę grać normalnie przez neta błąd wyskakuje jak tylko włącze 2 pada
     
  5. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    z tego co czytałem na zagranicznym forum, to jest problem z najnowszym tu. Spróbuj odpalić grę z tu 6, ja tak robię jak gram na system link. Trzeba poczekać, aż będzie tu 8
     
  6. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Próbowałem z TU 5 i to samo jutro spróbuje z tą TU 6 ale jak przedtem miałem FSD 3rev58 to mi split screen działał bez problemu
     
  7. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: COD BO2 Fatal crash

    Podobny problem i Pobrałem z innego źródła BO2 i działa już bez problemu ;) również dodatkowe mapy

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  8. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    miejmy nadzieje że to nie będzie potrzebne
     
  9. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: COD BO2 Fatal crash

    Ja po dwóch dniach "zabawy" straciłem nadzieje i zacząłem pobierać z innego źródła ;)

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  10. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Działa zrobiłem tylko avatar update i działa obyło się bez ściągnięcia gry na nowo
     
Wczytywanie...

Poleć forum