1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD:GHOST LT3.0 iHas124B Wyczyść płytę...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez monkeyhook85, Luty 24, 2014.

  1. monkeyhook85

    monkeyhook85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam problem już nie mały. Własnoręcznie nagrywam gry na xboxa odkąd przerobiłem konsolę (LT2.0) Obecnie mam iHas'a 124b - firmware wgrany dawno temu itd...

    Nagrywałem ostatnio wiele gier dla mnie i znajomych; CoD BO2 / BO1 / GTA5 i wiele innych...

    Natomiast przy CoD Ghost u mnie na konsoli, po wejściu w multiplayer znajduje grę i po rozpoczęciu rozgrywki ( około 10 sec ) wyskakuje mi komunikat o wyczyszczeniu płyty miękką ścierką...

    Teraz pytanie brzmi czy jeśli gta5 śmiga i wszystkie inne gry, to czy problem leży po stronie mojego napędu, czy coś się zmieniło z ghost'em, bądź też schematem nagrywania plyt - dodam, że przekopałem forum i od ostatnich 4 dni nic więcej nie robie jak tylko nagrywam ghosta i czytam forum. Dodam, że to moja ciężarna kobieta wyraża ogromną chęć gry w cod ghost i muszę ten problem rozwiązać. Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Inna wstawke rozumiem że próbowałeś?

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. monkeyhook85

    monkeyhook85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za odpowiedź.
    Zapomniałem o tym wspomnieć, że próbowałem już 2 wstawek. Jak Skończę nagrywać kolejnego verbatima ( 2,4x - prędko się nie nagra ) Podam konkretne nazwy wstawek...
     
  5. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Na Verbatimach nagrywa się prędkością 4x chyba, że jest to Verbatim print coś tam. na forum są ustawienia img burna pod konkretne FW nagrywarki.
    Ja niedawdno nagrywałem kolejne 10 Verbatimów, wszystkie są nagrywane prędkością x4 i wszystko śmiga za wyjątkiem GTA V, które jest nagrane x2,4 (da się grać ale co chwilę wywala do ściereczki). Spróbuj nagrać x4 i zobacz.
     

Poleć forum