1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Ghost Nie można autoryzować dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kwiecien91, Marzec 6, 2014.

  1. Kwiecien91

    Kwiecien91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem, z tego co wiem to żeby grać w COD GHOST to trzeba zainstalować CD2 na dysku potem po wsadzeniu CD1 gra też się instaluje i nie ma w takim razie szans grać z płyty. Bo u mnie tak właśnie jest i po rozpoczęciu gry wyskakuje właśnie komunikat o autoryzacji i resetuje konsole. nagrywałem IHASEM na Verbatimach oczywiście. Odrazu mówię że przed samym nagrywaniem wyskakuje mi komunikat o tym całym BURNER MAX ale zawsze daje NIE ponieważ jak dawałem TAK to niejednokrotnie straciłem płyte bo wyskakiwał błąd przy różnych % nagrywania. więc pytanie do was... jak mogę zagrać w grę normalnie ? jest jakiś sposób na TĄ grę.

    PS: Nie raz miałem błąd autoryzacji ale to jak miałem grę na jednej płycie i mogłem grać z płyty. a w COD ghost chyba się nie da grać z samej płyty (tak mi się wydaje :p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Daj log z imgburn
     
  4. Kwiecien91

    Kwiecien91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale log po nagraniu ?? jeśli tak to tego już nie mam bo wczoraj to nagrywałem :/
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mówisz że nagrywales ihasem ale z tego co widać to i tak nagrales skrócony obraz. Przed rozpoczęciem gry wlacz na chwile jakas mp3 z pendrive i to powinno pomoc

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  6. Kwiecien91

    Kwiecien91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak i z tego co czytam na innych forach to co mi wyskakuje z BURNER MAX i mam do wyboru TAK, NIE to daje się TAK wtedy nagrywa te 200mb więcej. ale gdy ja to dawałem ostatnio to mi błąd podczas nagrywania wyskakiwał i robiło ścieżke na płycie i płyta musiała lecieć w KOSZ chyba że coś źle robie ?? stary soft może ?
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ogólnie co Ty zrobiłeś ze nie możesz grać z płyty i CD1 też Ci się instaluje? CD2 to tekstury wiec wymagana jest instalacja a CD1 to właściwa gra której nie trzeba instalować na dysku

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaka masz nagrywarkę model tego ihas? nie nagrywasz pełnej iso . I albo taką kopie grasz z płyty albo używasz mp3fix.
     
  9. Kwiecien91

    Kwiecien91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nagrałem CD2 i włożyłem CD1 to automatycznie zaczeło mi się instalować. Dlatego moje podejrzenia padły na to że nie można grać z płyty w COD ghost
    skopiowane z Loga IMGBURN
     
Wczytywanie...

Poleć forum