1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Ghosts błąd z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin18osw, Listopad 18, 2013.

  1. marcin18osw

    marcin18osw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podczas nagrywania Call of duty Ghosts DVD1 od Szalonego w chyba 51% wypalania wyskoczył mi błąd. Szkoda bo płyta do wyrzucenia. Nie nagrałem drugi raz bo boję się zmarnować następnej. Dodam, że gra nagrywana Ihasem z burning max. Wcześniej gra przepuszczona przez abgx skonfigurowanego wedle poradnika. Proszę o pomoc. Czy ktoś miał podobne problemy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  4. marcin18osw

    marcin18osw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuję nagrać jeszcze raz. Uwierz mi, że gdybym tylko miał możliwość wydania 200zł na grę to bym poleciał do sklepu i kupił tą grę jak i inne. Niestety póki co nie stać mnie na takie luksusy więc pozostaje nagrywanie.
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Wiesz ta odpowiedź była może lekko szydercza i przepraszam Cie za to, ale podobnych wątków przewija się bardzo dużo i najczęściej pomaga ponowne wypalenie płyty.
     
  6. marcin18osw

    marcin18osw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu nie wiedziałem, że na IHAsie można spalić płytę. Wypaliłem już kilkanaście gier i każda nagrała się poprawnie. To była pierwsza gra, która wywaliła błąd podczas nagrywania. Posłuchałem rady i spróbowałem nagrać jeszcze raz i tym razem wszystko się udało. Gra w 100% sprawa. Mimo wszystko dziękuję za pomoc.
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Pozdro miłego grania...
     
Wczytywanie...

Poleć forum