1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD Ghosts i LiNK

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dabi123, Luty 12, 2014.

  1. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    W CODZIE nie moge polaczyc sie z hostem :/ o co chodzi ?

    Tapnięte za pomocą palców ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poprawnie konfigurowałeś LiNK'a? Przekierowałeś porty w routerze?
     
  4. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak... Jest pass ... Tylko przy upnp router jest ze nie znaleziono... Ale pytalem sie w innym temacie czy to cos jest nie tak i odpowiedzieli ze moze tak byc ... Lacze sie normalnie do pokoju .. Zloty pad... Ale w grze jest napisane ze nie moge dolaczyc do hosta :/



    @refresh
     
  5. Kryzysord

    Kryzysord Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przed każdym graniem odpalaj test to jedno. Drugie to ściągnij aktualizację TO, trzecie zaopatrz dash w avatary. Czwarte sprawdź ustawienia routera i spróbuj z liczbami 5-cio cyfrowymi. ja mam 30720 data i 30711 boardcast. Dopiero po tym mi ruszyło.
     
    1 osoba to lubi.
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok sprobuje w piatek ;)



    Zostaje w sumie aktualizacja avatara i robienie testu ;), bo aktualizacje mam.
    A porty jezeli pisze pass to chyba wszystko ok ;D



    Tapnięte za pomocą palców ^^
     
  7. Kryzysord

    Kryzysord Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Powiem Ci, że nie koniecznie. U mnie był PASS a mimo to nie łączyło. Zrobiłem aktualizację TO do 8-emki i nadal nic, więc gdzieś na forum znalazłem info o 5-cio cyfrowych portach i ruszyło. Spróbuj, może dzięki temu ruszy :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok sprobuje ;)

    Tapnięte za pomocą palców ^^
     
  9. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki !!!!!! Pomogło z pieciocyfrowymi portami !!!!!! Temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum