1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD Modern Warfare 2- 1.6 nie dziala?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Syhiam, Listopad 7, 2009.

  1. Syhiam

    Syhiam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁDZ
    Witam , mam problem i jesli taki temat byl to z gory przepraszam... Sciagnalem COD MW2 i mam flash 1.6 po nagraniu wkladam plyte do iks pudelka i wyskakuje napis "Nie można odczytać nośnika" Blagam o pomoc w czym moze byc problem? jesli chodzi o WAVE 4 to nie moge nigdzie znalezc takich tematow... PROSZE O POMOC z gory DZIEKUJE !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Też tak mam , proszę o pomoc.
    [​IMG]
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Przerób patchem obraz iso do 3wave i będzie działać.
    Można jeszcze nagrać na płytę dvd dl active.iso działa to na zasadzie płyty boota (wkładasz ją przed grą)
    Wszystko jest na forum ... :)
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poczytajcie odnośnie wave4 => nie uwierzę, że nie możecie znaleźć takich tematów...

    Poczytajcie o patchowaniu z wave4 na wave3

    Poczytajcie o używaniu activate.iso
     
  7. Syhiam

    Syhiam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁDZ
    a wiecie skad sciagnac to activate.iso albo to nieszczesne WAVE 4 ?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    WAVE4 to partycja wideo...

    wpisz w wyszukiwarkę kilka słów i o wszystkim się dowiesz...
     
  9. Syhiam

    Syhiam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁDZ
    wpisuje i nic z tego nie mam.... wyskakuja mi strony z downloadem z jkichs stron jako torenty, a ja sie pytam czy macie moze link z activate.iso na rapidshare?
     
  10. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam lepszy pomyśl. Przerób sobie na 1.61 (o ile masz samsunga lub benQ). Jesli nie to poszukaj w necie ixtreme 1.6 do twojego napedu i w paczce bedzie activate.iso :p
    Masz tutaj linka z forum : http://www.mediafire.com/download.php?m1fzw3zdzzd
     
  11. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    TUTAJ masz patcha
     
  12. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    I tak mu nie zadziała z tego co się orientuje ważny jest obraz ISO o ile jest nie kompletny to nie pójdzie żadne pachtowania nie działają w 100% Wersja od Call_of_Duty_Modern_Warfare_2_USA_RF-XBOX360-RRoD Ponoć jest 100% działająca ale nie potwierdzę bo nie testowałem jeszcze.
     
  13. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    biperus jak chce ściągnąć wave 3 z twojego patcha to wyskakuje mi jakiś błąd i plik waży 8kb.
     
  14. D1983

    D1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P.O.D.K.A.R.P.A.C.K.I.E
    Potwierdzam. Wersja działająca w 100%. Wczoraj ściągnąłem i hula :yeye:
     
  15. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    śmiga na 1.6 i 1.61 ;)
     
  16. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa mi gra Fight Night Round 4. Nagrywałem ją 2 razy na płytach verbatim. Pierwsza próba: prdkość 2,4 na nagrywarce na której zawszwe wypałem gry bez problemów. Pojawia się okno aktualizacji (bo trzeba zaktualizować softa żeby zagrać w fnr 4) i wyświetla się komunikat: przeczyść płyte....itd. Druga próba: na mojej zapasowej nagrywarce (podobno jeszcze na gwarancji) prędkość zapisu 2 i ten sam problem..
     
  17. Parker

    Parker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema. Postanowiłem jednak nie czekać na polską wersję i już ściągnąć Modern Warfare 2, jednak nie mogę nigdzie znaleźć żadnych dobrych linków. Chyba ktoś zadbał oto, żeby kasowali z różnych serwisów wersje z nowym MW. Najbardziej zależałoby mi na linkach z megaupload, a na forum i innych forach wszystkie pliki zostały z nich skasowane. Zaznaczam, że nie mogą być to linki rapidshare, bo gra ściąga mi się stamtąd miesiącami.
    Więc jeśli ktoś ściągał niedawno MW2 z linków, które działały, to niech zapoda w temacie, lub jak kto może, to zrobi nowy upload, najlepiej wersja RROD.

    Pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum