1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD: MODERN WARFARE 3 PL 100%instalacja na dysku a "płyta nie jest obsługiwana"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez melon79, Styczeń 14, 2012.

  1. melon79

    melon79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam koledzy,

    Mam problem i nie za bardzo wiem co mogę jeszcze zrobić. Kupiłem i zflashowałem Liteona624B według poradnika,gra przechodzi weryfikację w IMGBURN 2.5.6.0 potem normalnie się instaluje na dysku XBOX360 a jak chcę uruchomić grę wyskakuje "płyta nie jest obsługiwana". Dodam ze nagrywam tylko na płytach verbatim.Przeczytałem mnóstwo wątków na temat nagrywania i flashowania i nie wiem co jeszcze mogę zrobić. A jeszcze jedno mam laptopa więc zakupiłem adapter Sata za 80zł(więc powinien dawać radę)

    Może ktoś by pomógł i podpowiedział jak krok po kroku nagrać poprawnie.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeczytaj mój post : liteon ihas124-19-b - Firmware c4eva PYTANIE !!!! - to powinno ci pomóc też zadałem tam parę dobry pytań i są fajne odpowiedzi, pozdrawiam
     
  4. melon79

    melon79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedna sprawa...czy przyczyną "płyta nie jest obslugiwana (jak w tytule) może być fakt że przepuściłem obraz przez nowy abgx i dograł on topolody data i dlatego gra się nie włącza?Dodam że moja konsola jest offline i mam LT+2.0.

    I czy skoro to jest przyczyna można jakoś skasować z obrazu Topology data???
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak dograłes najnowsze topology to musisz podłączyć konsole do neta żeby pobrał tablice dea.bin i wgrać lt 3.0
     
  6. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak to ma znaczenie jak masz lt2.0 i przepusciłes to teraz jedyna opcja tak jak kolega post wyżej napisał - tylko przeróbka na lt3.0 - jesli chcesz zagrać, jesli masz jeszcze oryginalny iSO którego nie przejechałes abgx-em wypal i będzie si, pozdro
     
  7. melon79

    melon79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki koledzy za pomoc to już rozwiało moje wątpliwości. czyli po wgraniu lt 3.0 wystarczy tylko nagrać według poradnika czy muszę coś jeszcze zrobić np.podłączyć się do neta w celu ściągniecia tych tablic dae.bin? i pytanie numer dwa czy wgrać od razu nowego dasha?mam teraz 599.zaznaczę że nie gram online.

    Pozdrawiam
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musisz podlaczac się do netu

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  9. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    usunac topology z obrazu sie nie da, ale jezeli masz jeszcze na dysku ten obraz spakowany to wypakuj go jeszcze raz i topologii w tym obrazie nie bedzie, mozesz go przepuscic przez abgx'a v1.0.5 (ten nie dogrywa topologii) i nagrać gre.

    dopoki nie masz LT v3.0 nie aktualizuj dasha ani nie podlaczaj konsoli do neta, na LT v2.0 powinno wszystko Ci dzialać.
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zasada jest prosta:
    Dla lt2 wypalamy czysty obraz, a dla lt3 musimy go przepuscic przez abgx;-) jeżeli chcesz wgrać lt3 to wcześniej zaktualizuj dash.

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum