1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD MW 2 i LT 2.0 dash 15574 Problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil1386, Styczeń 20, 2013.

  1. kamil1386

    kamil1386 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy ta gra nie bedzie na tym dashu pod LT 2.0 chodzic, Nagrałe ją i wyskakuje mi błąd ze płyta jest nie obsługiwana. Wersja gry w xgd2. Jszcze pytanie czy jest jaki sposób nagrania jej zeby chodziła, z góry dzięki z odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mało jest poradników na forum? Gra będzie działać na LT 2.0 jak dobrze nagrasz.
     
  4. kamil1386

    kamil1386 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ze na LT 2.0 bedzie działać ale chodzi o to czy na tym dashu można w nią pograć. Nagrywałem juz ją 3 razy i za kazdym razem płyta nieobsługiwana, inne gry działaj które nagrywałem.
     
  5. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Skoro tak Cię to nurtuje, to moża podasz wersję twojego dasha? Po ani w profilu ani w poście nie jest napisane.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jest napisane w nazwie tematu.
    15574
    pójdzie bez problemu, albo źle pat****esz albo źle nagrywasz
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: COD MW 2 i LT 2.0 dash 15574 Problem.

    poczytaj poradnik nagrywania gier pod lt 2.0, jak nie odpali spróbuj z innym obrazem od sprawdzonego źródła.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    xgd2 powino bezproblemu chodzić mimo prawie najnowszego dasha. wyczyść cache może konsoli . przeskanuj abgx360 czy coś z iso nie jest.
    edit nagrywasz clonecd lub imgburn z pliku .dvd szybkością x2.4 na płycie dl+r
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    usun dvd , przelec abgx(ustawienia lt 3.0) i wypal
     
Wczytywanie...

Poleć forum