1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD:MW 2 i LT+ v2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dav10, Listopad 10, 2011.

  1. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Mam małe pytanko.

    Przerobiłem swojego Xboxa 360 na Lt+ 2.0. Przestały mi chodzić gry, które zawierały patcha ap 2.5, czyli np. COD:MW2, COD:BO. Co mam zrobić z tymi obrazami po zgraniu ich na dysk, aby normalnie działały na przeróbce LT+ 2.0.

    Z góry dziękuję :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Przepusc przez abgx zeby dogral patche i wypal.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Ale jakie patche mam wgrać? Bo nie rozumiem które.
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Patche ap25. Abgx automatycznie to zrobi. Wybierasz obraz i klikasz lanuch.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  6. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Ale te gry mają już tego patcha, bo działały na LT+ 1.1, a wgrałem Lt+ 2.0 i te które miały ten patch teraz nie działają.
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Bo wyszly nowe zabezpieczenia i nowe patche. Przepusc przez abgx i wypal.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  8. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jest ok, wypalaj.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  10. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Dzięki wielkie. Wszystko działa :D
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Niema sprawy.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. DawidPB94
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    604
  2. Frodzmirz
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    471
  3. Jeckie
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    573
  4. Gelerth
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    633
  5. Dymkul
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    616

Poleć forum