1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CoD MW 2 jak nagrać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tracer44, Maj 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Witam podczas patchowania ABGX tej gry wyskakuje takie coś i nie wiem czy nagrywać to czy coś trzeba jescze zrobić
    <script src='http://img860.imageshack.us/shareable/?i=beztytuuuz.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz zrobic to co ci abgx podpowiada (ten tekst na zołto na dole) :)
     
  4. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    można jakiś poradnik ?
     
  5. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Ja się pytam
    "Skąd wy pobierać te gry?"
    Ja pobieram metodą p2m (p2mforum.info, unlimitedfile.pl itp) i nigdy w życiu mi nie wyskoczył taki błąd i w ogóle żaden...
    Podaj stronę skąd pobierasz bo jestem ciekawy..
     
  6. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    darnokPL, czy Ty w ogóle rozumiesz co pisze w tym błędzie? :)
    tracer44, ściągasz sobie brakujący video iso ze strony abgx360 - Download , odpalasz abgx, klikasz ctrl+f i tam wrzucasz ściągnięty video iso.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jestes swiezakiem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum