1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod mw 2 pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kkey, Marzec 22, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam czy nie utracę rang i zapisów jeśli mam teraz angielską wersje COD MW 2 a ściągnę sobie polską ?.Czy będę miał na tej polskiej wersji COD MW 2 te rangi i zapisy z angielskiej wersji COD MW 2 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisser00

    krisser00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Silesia
    Myślę ze nie ma to jakiegokolwiek znaczenia, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi, w BC2 też grałem połowę czasu po ang.,język w konsoli z przekory mam ang. jednak chciałem zobaczyć jak gra wygląda w PL zmieniłem język w konsoli na PL i bez strat czegokolwiek była wersja PL, ale nie wiem czy to dobry przykład:)
    Ale myślę że to tyko kwestia tłumaczeń tak więc raczej nie powinno być problemów
    zawsze możesz sprawdzić jeśli otworzy Ci w Pl z twoją rangą będziesz kontynuował jeśli nie to powrócisz to poprzedniej wersje :)
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    DZIĘKI a jeszcze jedno mam pytanie skąd można ściągnąć FORZE 3 polską wersje tylko żeby linki nie były na rapidshare ?
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No nie wiem jak to będzie z tą rangą - krisser00 podał przykład zmiany języka - a ty będziesz miał nową wersję gry - nie jestem więc do końca pewien czy będziesz miał swoje rangi
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem jak jest na Xboxie, ale na PC jest tak, że ranga nie zależy od wersji językowej gry, tj. można kupić polską, wbić powiedzmy 50lvl, wywalić ją i pobrać ze steama po angielsku i w dalszym ciągu 50lvl się utrzyma, bo save jet zapisywany na serwerze, dla PC adekwatnie do cdk, więc dla konsoli dla GT :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum