1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD MW 3 problemy z nagraniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaroShoter, Styczeń 4, 2012.

  1. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pobrałem ostatnio grę COD MW 3 z internetu i chciałem ją wypalić na płyte, lecz CloneCD nie daje rady nagrać tej gry, na najnowszym IMG Burn też sie nieda (nie kończy zapisywać, jak się zerknie na płytę, tą stronę na której sie wypala, widać że jest niedokończona) Gry takie jak: NFS The Run, GTA IV, wypaliło mi bez problemu, sprawdzałem na 2 nagrywarkach. Dodam jeszcze że błędy pojawiają się zawsze w innym momencie nagrywania. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Przepuść przez abgx 1.0.6 i pokaż log
     
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka firma nagrywarki?
     
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  7. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    log z abgx'a [​IMG]
    Nagrywarka to jakis model LG, a w laptopie to nie wiem, ale laptop w sumie nowy hp na procku i7
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nagraj w clonecd będzie oki
     
  9. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmarnowałem juz 3 płyty w Clone CD, i cały czas są błędy w nagrywaniu, za każdym razem w innym miejscu.... Przed chwilą nagrałem Crysis 2, i poszło bez problemu. Czy to może być wina nagrywarki? że ma problem nagrywania gier z XGD3?? Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum