1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD MW2 - czy istnieją shackowane serwery?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mosakPL, Grudzień 24, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Witam. Załóżmy że mam 50 lvl, wchodzę w dominację i trafiam na shackowany serwer (czy coś takiego) i robi mi się 70 i tracę chęć i przyjemność z gry.

    Czy na X360 jest z tym tak, jak na PC?
    Czy MS z tym nie walczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście że istnieją. Nie da się z tym nic zrobic, jedynie możesz zgłosic kogoś do Microsoftu... Pytanie tylko - kogo? Nigdy nie wiesz kto zmodował, zhakował grę... Może hoster, a może nie...

    Ja najczęściej dostaje wiadomości na xbox live od takich hackerów, typu 'MW2- speedboot, aimbot, wallhack, 1000x XP, super jump NAPISZ DO MNIE, a cię zaproszę' Tak ludzie nabijają sobie 70 lvl 10 prestiżu, właśnie na zhakowanych prywatnych serwerach...
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    OJ są, i to prawdziwa plaga. Naszczęście jak grałem 2-3 miesiące tak nie natrafiłem na nic takiego.
    Ale PM od "hakierów" dostawałem
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ale te serwery to są tylko prywatne, czy publiczne też?

    Bo przecież w MW2 się serwera nie wybiera, tylko jest lobby. A czy przez wcisnięcie np. TRYB GRY - DOMINACJA można trafic na takie hakierskie g..?
     
  6. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak grałem w Call of Duty 4 też były takie serwery i nic z tym niestety nie zrobisz. Tylko wyjść i wyszukać gry jeszcze raz, a szansa na trafienie na zhackowany serwer po raz drugi jest bardzo mała. Też mnie takie coś wkurza. Na przykład serwy, gdzie wszyscy skaczą na 50 metrów, mają nielimitowaną noob tubę i rozwalają wszystkich i wszystko. Tak jak mówiłem - wyjść i wyszukać jeszcze raz.


    Tak, można.
    Publiczne też.
     
  7. graca100

    graca100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej a jak zrobic taki serw bo mi skasowalo caly prestiz i 60 levli wkurzylem sie i szukam takiego a mam gdzies 10 i 9 prestiz bo maja gowniane odznaki i chce dobic spowrotem do 8 prestizu
     
Wczytywanie...

Poleć forum