1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod MW2 i COD Black Ops a najnowsza aktualizacja dasha - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez John_Marston, Styczeń 28, 2011.

  1. John_Marston

    John_Marston Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem o coś zapytać. Wczoraj przeszedłem COD MW2 , teraz instaluję COD Black Ops, jak przejdę singla, odinstaluję i podłączę się do XBL, pobiorę najnowszego dasha, to czy będę bez flagi ? Na XBL chciałbym grać tylko w Fifę 11
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacha2215

    kacha2215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to już raczej po ptakach coś tam zawsze zostaje i tu bedzie już widoczne na XBL
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Będziesz musiał wgrać sobie LT+ (jeśli nie masz) oraz dograć patcha AP 25, by działało. Jeśli nie masz LT+, to uruchomienie MW2 i BO oflaguje konsolę, co spowoduje pewny ban podczas fali banów. Jeśli masz LT+, a gra nie ma patcha, to będzie czarny ekran i masz 3 minuty na wyłączenie gry (po tym czasie poleci flaga).
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dopóki nie zaktualizujesz dasha do 2.0.12625.0, a jak rozumiem jeszcze tego nie zrobiłeś, to możesz na spać spokojnie. Lepiej jednak będzie jak wgrasz iXtreme LT+ jak najszybciej, wtedy jesteś chroniony przed możliwym oflagowaniem/zbanowaniem...
     
  6. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mam pytanie.

    Miałem iextreme 1.6, black ops śmigał, oczywiście po aktualizacji już nie śmigał, jednak po wgraniu lt+ nadal nie śmiga (czarny ekran). W jakiś sposób muszę patchować grę mimo tego, że mam lt+ wgrane? czy jest do polskiej wersji jakiś patch do black opsa ? ;)
     
  7. Micky78

    Micky78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo co robić?
     
  8. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    musicie wgrać patcha do obrazu gry za pomocą programu ppfomatic, mowa o patchu z AP2.5,
     
  9. zbychu83

    zbychu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest jakiś poradni co i jak zrobi i skąd poprać te paczę
     
Wczytywanie...

Poleć forum