1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cod mw2 ixtreme 1.4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jacek9223, Listopad 7, 2009.

  1. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    Witam pobrałem cod mw2 no i przerobiłem 3rd.wave.patch na wave 2 no nagrałem ImgBurn tak jak zawsze 2.4x na verbatimie no i wkładam płytkę do konsoli pokazuje mi naciśnij "a" żeby zagrać w grę no i włączam i wyskakuje mi komunikat ze jest płyta brudna sprawdzałem u kumpla na 2 xboxie i tez to samo i teraz nie wiem czy źle przerobiłem na tego wave 2 czy jest obraz z******. Bo zazwyczaj jak się ściągnie to są 2 pliki obraz około 7 GB i taki 2 kilka kilo bajtów a tu mam tylko jeden ten obraz może to przez to
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YesOrNo

    YesOrNo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gold Cobra(2010)
    Taki komunikat pojawia się zazwyczaj gdy gra jest źle nagrana
    d
    Edit:Sam tak gry przereabiam(3 rd wave) i jeszcze siie nie zdażyło aby gra nie działała
     
  4. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    a te z wave 4 tez tak przerabiasz ??
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Ja przerabiam wszystko "360 Wave Patcher" i jest sii :)
     
  6. wilku1212

    wilku1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    na bank jest zle nagrana :) czasem nawet Verbatimy zawodzą,ale mi sie moze z 2 razy zdarzyło...ja mam ixtreme 1.5 i gralem sobie juz w tekkena 6 i dodatki do gta :)
    jak na razie wszystko działa ^^ zobaczymy jak bedzie z Codem
     
  7. Zonko

    Zonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    COD MW2 jest w wave 4 wiec przerobienie wave 3 -> wave 2 tak jakby nie dziala :) Do uruchomienia MW2 jest potrzebny specjalny activation disc (opis na oficjalnej stronie abgx360) lub Ixtreme 1.61 :)
     
  8. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    no tez sobie pobrałem ten 360 Wave Patcher i jak wrzuciłem do niego obrać coda to pokazało mi ze jest wave 2 czyli 3rd.wave.patch dobrze go przerobił ale te pewnie dlatego ze ja mam tylko obraz a powinien być jeszcze jeden plik to pewnie dlatego
     
  9. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zonko jak nie wiesz to nie gadaj głupot i nie wprowadzaj ludzi w błąd...

    do nagrania gry potrzebny jest plik .dvd ... mowisz ze masz tylko obraz, to może zamiast w imgburn wczytać plik .dvd do nagrania dałeś na plik iso...nie wiem czy tak sie w ogóle da nagrać, kto wie,
    jak nie masz tego .dvd, to wystarczy iso przepuscic przez agbx i .dvd sie zrobi : >
     
  10. Zonko

    Zonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    a probowales ? ;)
     
  11. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak sam mam ix 1.5, przerabiałem z w4 na w2 tym 3rd.wave.patch i śmiga bez żadnych problemów...więc na ix 1.4 tez powinno
     
  12. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    no właśnie nie mam tego pliku dvd tam chyba jest zapisany LayerBrake albo coś takiego jeśli się nie mylę tu macie screena jaki plik tylko mam [​IMG]
     
  13. Zonko

    Zonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Stworz nowy plik: "codmwf2.dvd", otworz go za pomoca notatnika i wpisz:

    Kod:
    LayerBreak=1913760
    codmwf2.iso
    albo wrzuc .iso w abgxcheckera i sam Ci stworzy wymagany plik .dvd :)



    @evk
    jezeli faktycznie Ci dziala to zwracam honor, aczkolwiek troche to dziwne ;)
     
  14. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    o dzięki właśnie o to mi chodziło tylko nie pamiętałem co tam trzeba wpisać :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum