1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

COD MW2 kłopot

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Fuks, Styczeń 30, 2010.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Witam gram w tego COD'a na poziome weteran i przeszedłem już połowę gry ale przypadkiem gdy dałem pauzę na start to klikłem na takie coś lower difficul i chyba mi się poziom trudności zmienił bo nie dostałem aczimenta z tej misji , w którą grałem i czy jest jakiś sposób żeby dać znowu na weteran ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak,można w każdej chwili zmienić poziom trudności w opcjach
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Przeglądałem opcje ale nic chyba nie było do zmiany poziomy tak mi się zdaje chyba, że coś przeoczyłem.
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    w menu signeplayera jest coś takiego jak wybór misji, potem NIE bierz wróć do gry, tylko WYBIERZ MISJĘ, będziesz mógł wybrać poziom trudności i będzie wszystko po staremu
     
  6. t-o-m-e-k1991

    t-o-m-e-k1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Sory, że sie podpinam pod temat ale nie wiem gdzie napisać moj problem. Wczoraj podpiąłem się po raz pierwszy pod xbox live i mam problem z grą COD:MW 2. Kiedy wchodze w multiplayer/xbox live wyskakuje mi okienko Online Status a w nim m.in Updating Rank and Unlocks. I mam taki problem, że to "ładuje" sie i nie moze pojść dalej. Prosze o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum